Obavijesti

Sport

Komentari 0

Tommy Paul iznenadio Ruuda, Sinner uvjerljivo u polufinale

Tommy Paul iznenadio Ruuda, Sinner uvjerljivo u polufinale

Sinner je tako ponovio svoj najbolji rezultat u Indian Wellsu, gdje je bio polufinalist i prošle godine, kad ga je na putu prema finalu zaustavio Carlos Alcaraz

VIDEO

Američki tenisač Tommy Paul na domaćem je terenu u Indian Wellsu drugi put u karijeri izborio plasman u polufinale turnira Masters 1000 serije pobijedivši u četvrtfinalu Norvežanina Caspera Ruuda 6-2, 1-6, 6-3.

U meču punom uspona i padova, Paul je uvjerljivo osvojio prvi set, Ruud na isti način uzvratio u drugom, da bi američki tenisač došao do vodstva 4-1 u trećoj dionici. Ruud se uspio vratiti i smanjiti na 4-3, da bi ponovno izgubio servis i ostao bez mogućnosti za preokret.

Paul je prošle godine bio polufinalist kanadskog Mastersa, a u svom prvom polufinalu u Indian Wellsu čeka boljeg iz dvoboja Rusa Danjila Medvjedeva i Danca Holgera Runea.

Najbolji talijanski tenisač Jannik Sinner (ATP - 3.) u prvom je četvrtfinalu došao do svoje 19. pobjedu u nizu, a svladao je Čeha Jirija Lehečku (ATP - 32.) sa 6-3, 6-3. 

Sinner je tako ponovio svoj najbolji rezultat u Indian Wellsu, gdje je bio polufinalist i prošle godine, kad ga je na putu prema finalu zaustavio Carlos Alcaraz. Španjolac, koji brani naslov, mogao bi ga ponovno čekati u meču za finale, ako pobijedi Nijemca Alexandera Zvereva.

U slučaju da dođe do tog dvoboja, osim finala, u igri će biti i drugo mjesto na ATP ljestvici, na kojem Sinner još nije bio.

ATP Indian Wells, četvrtfinale

  • Tommy Paul (SAD/17) - Casper Ruud (NOR/9) 6-2, 1-6, 6-3
  • Jannik Sinner (ITA/3) - Jiri Lehečka (ČEŠ/32) 6-3, 6-3
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone

Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera
PRESUDIO MU BAYERN

Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera

Nakon dvodnevnog sasjedanja u Maksimiru su presudili Jakiroviću. Prvi favorit za nasljednika Niko Kovač za sebe i svoj stožer traži plaću kakvu nije zarađivao niti jedan igrač u Dinamovoj povijesti
Zajec i Marić spremni za velike promjene: Dinamo se nakon 25 godina okreće starom rješenju!?
TRAŽI SE TRENER

Zajec i Marić spremni za velike promjene: Dinamo se nakon 25 godina okreće starom rješenju!?

Osvaldo Ardiles jedini je u povijesti, još od Martina Bukovija (vodio 'modre' u tri mandata) i Karla Mütscha (bio trener krajem 40-ih), zasjeo na klupu Dinama bez znanja hrvatskog jezika. A to bi se moglo ponoviti...