Obavijesti

Sport

Komentari 18

Tko je Slovenac koji sudi finale Lige prvaka? Policija ga privela na zabavi sa srpskom starletom

Tko je Slovenac koji sudi finale Lige prvaka? Policija ga privela na zabavi sa srpskom starletom
4

Slavko Vinčić sudit će 1. lipnja finale Lige prvaka na Wembleyju između Real Madrida i Borussije Dortmund, a po struci je inženjer telekomunikacija. Jednom je uhićen na zabavi na kojoj je bilo i droge

VIDEO

Hrvatski je nogomet ove sezone potresla VARGate afera. Elitni strani suci stizali su u Hrvatsku kako bi dijelili pravdu na najbitnijim utakmicama, onim koje su odigrale ulogu u raspletu utrke za hrvatskog prvaka između Dinama, Rijeke i Hajduka. A u susjednoj su Sloveniji u ponedjeljak saznali veliku vijest kako će njihov Slavko Vinčić (44) suditi finale Lige prvaka između Real Madrida i Borussije Dortmund 1. lipnja na Wembleyu.

Štoviše, kompletna sudačka delegacija u finalu bit će iz Slovenije. Linijski suci bit će Tomaž Klančnik i Andraž Kovačić, VAR sudac je Nejc Kajtazović, a njegov pomoćnik Rade Obrenović. To je velika stvar za Sloveniju i Vinčića, koji je prije dvije godine sudio i finale Europske lige između Eintrachta i Rangersa.

Vinčić je inženjer po struci

Vinčić je, inače, inženjer telekomunikacija po struci. Skrasio se i otac je dvoje djece, a prije četiri godine bio je dio raskošne zabava kod Bjeline kada je bio priveden. Tamo je bila i srpska starleta Tijana "Ajfon" Maksimović, a policija BiH privela je 36 osoba u akciji "Kristal".

Beograd: Promocija knjige "Elitna prostitutka" Jasmine Ane održana u hotelu "Heritage"

Prilikom pretresa prostorije policija je pronašla deset pištolja, devet tableta medicinske droge, nekoliko telefona i laptopa, više od 10.000 eura u gotovini i 14 paketića kokaina.

Slovenci sude finale Lige prvaka u Engleskoj: Vinčić glavni sudac
Slovenci  sude finale Lige prvaka u Engleskoj: Vinčić glavni sudac

Kako se tamo našao slovenski sudac Vinčić? Opravdao se kako je na zabavu stigao na poziv prijatelja nakon poslovnoga sastanka. Brzo je požalio što je prihvatio taj poziv.

- Slučajno sam se našao na tom ranču. Imam svoju tvrtku i bio sam na poslovnom sastanku. Prihvatio sam poziv na ručak i to se pokazalo kao moja najveća greška.  Sjedio sam za stolom s društvom, odjednom je došla policija i dogodilo se što se dogodilo - rekao je jednom prilikom za slovenske medije.

Terzić odveo Borussiu Dortmund u polufinale Lige prvaka nakon 11 godina

Ogradio se od uhićenja i istaknuo kako se mirno družio s ekipom kada je policija upala u prostor.

- Nemam nikakve veze sa skupinom koja je uhićena i privedena, a tako ni moji poslovni partneri. Cijeli događaj prikazan je previše dramatično. Mi nismo imali ništa s tim. Nije bilo orgija, nisam vidio nikakvo oružje. Sjedili smo kao društvo kad je policija, oko osam navečer, uletjela - dodao je.

Srpska starleta Tijana Ajfon kasnije je osuđena na godinu dana zatvora zbog organizacije prostitucije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 18

VIDEO

Hrvatska - Poljska 1-0: Kapetan presudio gostima za rođendan!
POBJEDA 'VATRENIH'

Hrvatska - Poljska 1-0: Kapetan presudio gostima za rođendan!

Potpuno zasluženo "vatreni" su stigli do tri osvojena boda u 2. kolu Lige nacija. Jedini gol zabio je Luka Modrić u 52. minuti iz slobodnog udarca. Na drugoj utakmici Portugal je okrenuo Škotsku i pobijedio 2-1

Sopić za 24sata: Skupina od 50 hrvatskih navijača prebila je pet-šest Poljaka od 60 godina!
MAKLJAŽA U OSIJEKU

Sopić za 24sata: Skupina od 50 hrvatskih navijača prebila je pet-šest Poljaka od 60 godina!

To su one situacije u kojima vam je neugodno što ste Hrvat. Neki klinci u crnim majicama prebili su Poljake i onda, naravno, pobjegli, otkrio nam je bivši trener Gorice i Rijeke detalje tučnjave kraj hotela "vatrenih"
Hrvatska - Poljska: Gdje gledati uživo važnu utakmicu iz Osijeka
PRIJENOS OD 20.45

Hrvatska - Poljska: Gdje gledati uživo važnu utakmicu iz Osijeka

Stalno su dvojbe i polemike što smo ga zvali, ali ne vidim boljega u Hrvatskoj, ja ga ne vidim! Nađite boljeg, bržeg i kvalitetnijeg na lijevoj strani od Perišića. Ja ga ne vidim, rekao je Zlatko Dalić na temu Perišića