Obavijesti

Sport

Komentari 1

Talijanskom ministru javili za smrt Mihajlovića usred presice

Talijanskom ministru javili za smrt Mihajlovića usred presice

Ne želim vjerovati. Sretan put Siniša, šampione na terenu i van njega. Odlazi prijatelj, jedna ozbiljna, dobra i velikodušna osoba, borac koji se nije bojao reći što misli, napisao je Salvini

VIDEO

Smrt srpskog trenera i bivšeg nogometaša Siniše Mihajlovića (52) potresla je nogometni svijet i njegove brojne prijatelje i navijače. 
Mihajlović je bio u dobrim odnosima i s talijanskim ministrom infrastrukture Matteom Salvinijem koji je sudjelovao na konferenciji za medije kada je saznao za njegovu smrt.

Pokretanje videa...

Mihajlović, video poruka 01:36

Salvini je tijekom obraćanja uživo dobio obavijest o Mihajlovićevoj smrti nakon čega je vidno potresen prepustio glasnogovorniku za odnose s javnošću da nastavi s konferencijom. 

- Oprostite mi, ali dok sam pričao, dobio sam jako loše vijesti - poručio je Salvini koji se ubrzo nakon konferencije putem društvenih mreža oprostio od svog prijatelja. 

"Ne želim vjerovati. Sretan put Siniša, šampione na terenu i van njega. Odlazi prijatelj, jedna ozbiljna, dobra i velikodušna osoba, borac koji se nije bojao reći što misli. Nikada. Odlazi otac, muž, djed, ostavljajući za sobom ogromno nasljeđe naklonosti i ljubavi, počevši od njegove divne obitelji i svih ljudi u sportu. Puno ćeš nam nedostajati. Zaista, uvijek ćeš biti s nama", napisao je. 

O njihovom prijateljstvu dosta se pričalo početkom 2020. godine kada je srpski trener podržao Salvinijevu kampanju uoči lokalnih izbora. 

- Ima moj glas i nadam se da može pobijediti. Sreli smo se prije nekoliko dana. Dugo se znamo, prijatelji smo još iz Milana i sviđa mi se njegova odlučnost, snaga i borba. Matteo je čovjek koji ono što obeća i napravi - govorio je Mihajlović za talijanske medije. 

italian soccer Serie A match - Bologna FC vs Hellas Verona

Podsjetimo, Mihajlović je bolovao od leukemije što je javno priopćio 13. srpnja 2019. godine, a iza sebe je ostavio suprugu Ariannu i petero djece. 

Posljednji trenerski angažman imao je u Bologni. Klub je napustio 6. rujna ove godine. Prije toga trenirao je Torino, Milan, Sampdoriju, Srbiju, Fiorentinu i Cataniju.

Sahrana legendarnog nogometaša bit će danas u 11 sati u Rimu u bazilici svete Marije od anđela i mučenika. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne