Obavijesti

Sport

Komentari 20

Talijanski insajder: Prvoligaš sa 'čizme' želi dovesti Perišića!

Talijanski insajder: Prvoligaš sa 'čizme' želi dovesti Perišića!
5

Silvio Berlusconi je vlasnik Monze, Adriano Galliani sportski direktor, a Alessandro Nesta trener, tako da bi u Monzi Perišić surađivao s vrlo poznatim imenima u svijetu nogometa

VIDEO

Ivan Perišić (35) još uvijek čeka na novi angažman nakon raskida ugovora s Hajdukom, a jedan od glavnih favorita za njegovo dovođenje je talijanski prvoligaš Monza, potvrdio je insajder Nicolo Schira. Drugi zainteresirani klub iz Serie A je Como.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Trening hrvatske nogometne reprezentacije 00:47

- Monza među slobodnim igračima traži za Alessandra Nestu krilnog beka. Adriano Galliani sanja o Ivanu Perišiću, ali još ga nije uspio dovesti. Još jedna opcija je Antonio Candreva, a postoje još dva igrača koja bi mogla doći na to mjesto - napisao je Schira na svom X profilu. 

Susret Portugala i Hrvatske u 1. kolu Lige nacija

Silvio Berlusconi je vlasnik Monze, Adriano Galliani sportski direktor, a Alessandro Nesta trener, tako da bi u tom talijanskom prvoligašu Perišić surađivao s vrlo poznatim nogometnim čelnicima. U tri kola Monza je osvojila samo dva boda i nalazi se na 17. mjestu Serie A. 

italian soccer Serie A match - Inter - FC Internazionale vs UC Sampdoria

Perišiću ne bi bilo prvi put da igra u Italiji jer je za Inter iz Milana igrao u razdoblju od 2015. do 2022., izuzev jedne sezone posudbe u Bayernu. Za giganta s Giuseppe Meazze nastupio je 254 puta i zabio 55 golova, uz 49 asistencija. 

Osijek: Zagrijavanje prije susreta Hrvatske i Poljske u 2. kolu Lige nacija

Perišićeva priča u Hajduku nije slavno završila, ali čini se da neće još dugo biti bez kluba. Za hrvatsku reprezentaciju odigrao je 136 utakmica i zabio 33 gola, a Zlatko Dalić rekao je nakon zadnje reprezentativne akcije da je Perja u iznenađujuće dobrom stanju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 20

VIDEO

Bayern - Dinamo 9-2: Debakl i najteži europski poraz 'modrih'! Nemilosrdni Bavarci zabili devet
TEŽAK PORAZ 'MODRIH'

Bayern - Dinamo 9-2: Debakl i najteži europski poraz 'modrih'! Nemilosrdni Bavarci zabili devet

Dinamo je živnuo početkom drugog dijela i smanjio na 3-2 i nakon toga se igra 'modrih' raspala. Nemilosrdni Bavarci nisu popuštali i zabili su čak devet golova, od čega je četiri zabio Harry Kane
Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti