Talijani: Džeko će postati novi igrač Hajduka! Evo svih detalja | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 69

Talijani: Džeko će postati novi igrač Hajduka! Evo svih detalja

Talijani: Džeko će postati novi igrač Hajduka! Evo svih detalja

Jose Mourinho je dao zeleno svjetlo, obznanio mu kako računa na mlađe igrače i da je slobodan otići na Poljud. Gennaro Gattuso će dobiti veliko pojačanje u momčadi, javlja Mediaset

VIDEO

Bh. napadač Edin Džeko (38) na korak je do prelaska u Hajduk! Kako javlja talijanski Mediaset, proslavljeni napadač sve je dogovorio sa splitskim klubom i samo je pitanje trenutka kada će potpisati dvogodišnji ugovor. Jose Mourinho (61) je dao zeleno svjetlo, obznanio mu kako računa na mlađe igrače i da je slobodan otići na Poljud.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Split: Gattuso održao otvoreni trening Hajduka pred navijačima 00:57

Rešetao u Fenerbahčeu

Džeko je trenutno član Fenerbahčea gdje je protekle sezone u 46 utakmica zabio 25 komada te podijelio 10 asistencija. Što je za igrača njegovih godina izvanredan učinak u ligi koja je bitno jača od HNL-a.

Fener je na njegov pogon, uz sjajne obrane Dominika Livakovića, završio drugi u prvenstvu tri boda iza Galatasaraya i Džeko, premda u poznim igračkim godinama, i dalje rešeta mreže, iskazuje klasu kao u najboljim danima.

Kapetan bh. reprezentacije je tijekom karijere igrao za Željezničar, Teplice, Usti nad Labem, Wolfsburg, Manchester City, Romu i Inter.

Fenerbahce v Spartak Trnava, Edin Džeko

Džeko i Kalinić skupa igrali u Romi

Ono što ga, ustvari, veže uz novog sportskog direktora Hajduka Nikolu Kalinića (36) je činjenica da su jednu sezonu dijelili svlačionicu u Romi. A iduće sezone to bi mogao i s Ivanom Perišićem (35), s kojim je igrao u Interu i s kojim je dobar prijatelj.

Inače, procedura angažmana tako kvalitetnih igrača je zahtjevna i komplicirana jer su bitno detaljnijim i jačim ugovorima vezani za svoje klubove. Pa ne treba očekivati da će Hajduk išta službeno objavljivati prije odlaska na centralni dio priprema u Sloveniju. Gennaro Gattuso (46) hajdukovce na Bled vodi početkom narednog tjedna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 69

VIDEO

UŽIVO Transferi: Josip Mišić na meti PAOK-a, Olić pozvao bivšeg 'vatrenog' za pomoćnika u U-21
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Josip Mišić na meti PAOK-a, Olić pozvao bivšeg 'vatrenog' za pomoćnika u U-21

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu
Portugal - Francuska 3-5 (0-0): Ronaldo se oprostio od Eura, Francuzi stigli do polufinala!
NOVA DRAMA

Portugal - Francuska 3-5 (0-0): Ronaldo se oprostio od Eura, Francuzi stigli do polufinala!

Francuska je u lutriji jedanaesteraca pobijedila Portugal 5-3 i plasirala se u polufinale Eura gdje će igrati protiv Španjolske. Nakon regularnog dijela i produžetaka bilo je 0-0