Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Vitez koja
Komsije glavu gore. Nisu vasi igraci nista krivi, cesto posecujem vase sajtove. Nemojte da mislite da zelim da vas uvredim ali vasi novinaru su ili previse prepotentni ili previse glupi. Stalno daju visoke ciljeve vasim sportistima sto ne znaci da oni nisu sposobni za to, jednostavno to se tako ne radi. Posle utakmice sa Grckom vas novinar je Ukicu rekao nesto u fazonu nema veze igrali smo dobro ali osveticemo se Grcima u finalu. Pa dali on prati modernu kosarku. Dali on prati kostur takmicenja da tako nesto izjavi. Pred utakmicu sa Cesima o njima ni jedan novinar nije vodio ozbiljnu analizu, svaki tekst je bio u fazonu posle Ceha idemo na Srbiju.. Strasno. Opasni ste sportisti, to nemojte da zaboravite nikad. Za naciju od 4 miliona ste fantasticni i po uspesima i po talentima. Samo se plasim da ce vasi novinari ovakvim neznanjem i potcenjivanjem protivnika da upropaste i vase fudbalere koji su inace fantasticni. Ukoliko se vase novinarske agencije malo ne spuste na zemlju mislim da cete propustiti priliku da sa ovom fudbalskom generacijom ponovite 98-u, a ja mislim da to mozete. Pozdrav iz Srbije i sve najbolje. Glavu gore susedi.
ba
Svaka cast na tekstu! Pozdrav i tebi
đuro kojotovski
slažem se s tobom, ali to nije problem samih medija nego i cijelog naroda.. uvijek mislimo da smo u svemu najbolji i da ćemo sve razbiti, a onda kad nas prizeml Prikaži još ↓
HP
Svaka ti čast na komentaru, sve si točno napisao!! Vama sretno u finalu protiv francuza jer vas jedino suci mogu zaustaviti na putu do finala!
Gr
svaka cast i sretno u daljnjem euru vasoj ekipi
su
sve najbolje tebi i ekipi Srbije. bravo za sve napisao,potpuno si u pravu..
vp
ajd napokon neki nomalni Srbin, još bi te više cijenio kad bi priznao da ste nas napali a ne kao 90% Srba koji to i danas niječu
JM
Jel bitan rat sa ovom temom? Kad cete vise prestat uplitat to u sport?
Ap
volim plavuše, idi lijeci se molim te! tebi mjesto nije ovdje! Svi o košarci, on o ratu! pa dokad ce bit takvih zaostalih mozgova kao sto si ti!?!
Vitez koja
Jesmo. Napali smo vas, to ceo svet zna pa i mi. Treba da priznamo to sebi i da snosimo ozbiljne posledice zbog toga. Valjda je jedini razlog zasto to ne priznaj Prikaži još ↓
gm
bravo majstore, to i ja ovima pokušavam objasnit, da se nikad ne slavi unaprid
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .