Obavijesti

Sport

Komentari 3

Švicarska biciklistica (18) preminula dan nakon teške nesreće. Procurili strašni detalji

Švicarska biciklistica (18) preminula dan nakon teške nesreće. Procurili strašni detalji

Muriel Furrer zadobila je tešku ozljedu glave nakon što je pala tijekom jučerašnje cestovne utrke. Helikopterom je prebačena u Sveučilišnu bolnicu u Zurich gdje je hitno operirana. Nažalost, danas je podlegla ozljedama

VIDEO

Mlada švicarska biciklistica Muriel Furrer (18) umrla je u bolnici u Zurichu, dan nakon teškog pada za vrijeme cestovne utrke juniorki na Svjetskom prvenstvu u Zurichu, objavila je Međunarodna biciklistička federacija (UCI), Swiss Cycling i lokalni Organizacijski odbor.

- S velikom tugom Međunarodna biciklistička unija (UCI) i Organizacijski odbor UCI Svjetskog prvenstva u cestovnom biciklizmu danas su saznali tragičnu vijest o smrti mlade švicarske biciklistice Muriel Furrer. Odlaskom Muriel Furrer, međunarodna biciklistička zajednica gubi vozačicu pred kojom je svijetla budućnost  - objavili su organizatori izrazivši sućut njezinoj obitelji, prijateljima i Švicarskoj biciklističkoj federaciji.

Mlada Švicarka zadobila je tešku ozljedu glave nakon što je pala tijekom jučerašnje cestovne utrke. Helikopterom je prebačena u Sveučilišnu bolnicu u Zurich gdje je hitno operirana. Nažalost, danas je podlegla ozljedama.

Tijekom utrke je padala kiša, a švicarski mediji navode kako se nesreća dogodila u šumi iznad Küsnachta, na istočnoj obali Züriškog jezera. Navodno je mlada djevojka dugo ležala neopažena u šipražju jer je vozila koja su prolazila nisu odmah vidjela.

U ovom trenutku nema nikakvih potvrđenih činjenica o tome što se zaista dogodilo, a istraga je još uvijeku tijeku.

- Zbog toga u ovom trenutku ne možemo dati dodatne informacije - dodali su organizatori.

- Srca su nam slomljena. Teška srca i beskrajne tuge moramo se oprostiti od Muriel Furrer. Gubimo srdačnu i divnu mladu ženu koja je uvijek imala osmijeh na licu. Nema razumijevanja, samo bol i tuga," poručili su iz Swiss Cyclinga.

Muriel Furrer je bila velika nada švicarskog biciklizma, a ove godine je na nacionalnom prvenstvo osvojila srebrne medalje u vožnji na vrijeme i cestovnoj utrci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Dilaver: 'Bjelica će probuditi i Petkovića!' Budimir: 'Uh, kad je potjerao iz momčadi Lecjaksa...'
BIVŠI DINAMOVCI ZA 24SATA:

Dilaver: 'Bjelica će probuditi i Petkovića!' Budimir: 'Uh, kad je potjerao iz momčadi Lecjaksa...'

Plus+ Nenad je sad najbolje rješenje. Igrat ćeš onoliko koliko zaslužiš. Kod njega se i prvi i 25. igrač u momčadi dobro osjećaju, naglašavaju igrači koje je vodio u prvom mandatu