Obavijesti

Sport

Komentari 2

VIDEO Šibenik - Varaždin 0-0: Evo bizarnog isključenja bivšeg 'vatrenog' koje je poništio VAR

VIDEO Šibenik - Varaždin 0-0: Evo bizarnog isključenja bivšeg 'vatrenog' koje je poništio VAR

Obje momčadi su nakon remija ostale na svojim pozicijama i susjedi na ljestvici, Šibenik je četvrti, a Varaždin peti

VIDEO

Na samom kraju šestog kola HNL-a nije bilo pobjednika, nogometaši Šibenika i Varaždina su na Šubićevcu odigrali utakmicu bez pogodaka. Šibenik je time odigrao prvi remi ove sezone, a Varaždin treći. Obje su momčadi ostale na svojim pozicijama i susjedi na ljestvici, Šibenik je četvrti, a Varaždin peti.

Prvo poluvrijeme nije ponudilo previše zanimljivog nogometa u Šibeniku. Igralo se prilično ravnopravno, ali bez pravih prilika. Nešto napadački aktivniji su bili gosti iz Varaždina koji su i stvorili najbolju priliku u 25. minuti.

Ove sezone inače razigrani Šego je pronašao Dabru, ali napadač Varaždina nije dobro reagirao u završnici čime je propala velika šansa za goste.

Zanimljiv detalj dogodio se u 31. minuti. Sudac Ante Čulina dao je izravan crveni karton Ivanu Santiniju zbog gaženja, ali je nakon pregleda VAR snimke promijenio odluku. Pokazao mu je žuti karton, kao i treneru Šibenika Mariju Careviću, a ovakve situacije u HNL-u se ne događaju često. Iz VAR sobe ga je pozvao Fran Jović.

Šibenik je prvih 45 minuta odigrao ispod razine većeg dijela utakmica ove sezone. Uglavnom je pokušavao prijetiti iz prekida i nije pronašao način kako otključati gostujuću obranu.

Statistika Šibenik - Varaždin

U nastavku se promijenila slika na travnjaku. Šibenčani su od samog starta drugog dijela zaigrali življe i energičnije pa su se počela događati uzbuđenja u gostujućem šesnaestercu. Odličnu priliku Šibenik je imao u 60. minuti nakon pogreške gostujućeg igrača Baa. Božić je došao do lopte, prebacio je suparničkog vratara Zeleniku, ali nije bio precizan.

U 76. minuti je dalekometni udarac isprobao Santini, ali neprecizno, dok je Varaždin po prvi put u nastavku ozbiljnije zaprijetio tek u 81. minuti. Belcar je bio sasvim blizu pogotka, ali su Đaković i okvir vrata zajedničkim snagama spriječili vodstvo Varaždina.

Novih većih uzbuđenja u samoj završnici nije bilo pa je svakoj momčadi pripao po jedan bod za kraj ovog kola u HNL-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!