Obavijesti

Sport

Komentari 125

Strinić: Gattuso traži red, rad i disciplinu, ali nije prestrog. Kale i Hajduk su povukli dobar potez

Strinić: Gattuso traži red, rad i disciplinu, ali nije prestrog. Kale i Hajduk su povukli dobar potez
7

Voli on i za...anciju, zna se našaliti, ali kad počne trening, to je maksimalna ozbiljnost i neće biti popusta ni za koga. Kalinić je dobro počeo, sad još da dovede i kojeg igrača i da se napokon krene raditi kako treba

VIDEO

Gattuso? Bit će zanimljivo i u svlačionici i na terenu. Surađivali smo godinu dana u Milanu, imali smo super odnos i o njemu kao čovjeku mogu reći sve najbolje. Kao trener je onakav kakav je bio i kao igrač, voli red, rad i disciplinu i tu nema popusta, kazao nam je nekadašnji Hajdukov prvotimac i član srebrene generacije "vatrenih" iz Rusije Ivan Strinić.

Pokretanje videa...

Proslava Hajdukovog rođendana 02:29
Gattuso je novi trener Hajduka!
Gattuso je novi trener Hajduka!

Strinić i Gattuso surađivali su u Milanu pred kraj Strinićeve karijere, kada je izmučen ozljedama više sjedio na tribinama i na klupi nego igrao. Više se družio s liječnicima nego s trenerom, no unatoč tome jako je dobro upoznao Milanovu legendu, za koju ima samo riječi hvale.  

firo: 23.07.2019 Football, Football: 1st Bundesliga, Audi Summer Tour USA AC Milan, Test match, Test, Friendly Match versus FC Bayern Munich, Audi Summer Tour USA 2019, International Champions Cup

- On je legenda Milana, jedan od najomiljenijih igrača, no nažalost nije dobio priliku u najboljem trenutku za klub. Bilo je to vrijeme previranja, mijenjanja struktura kluba i uprava, dolazili su Zvone Boban i Maldini... Nije dobro ispalo rezultatski, ali on je za to bio najmanje kriv. Na koncu je morao otići, ali vjerujem da će se jednom vratiti, jer njega navijači Milana obožavaju.

PIXSELL

Nastranu rezultati Milana, nas je u prvom redu zanimalo kakav je Gattuso kao trener, što od njega možemo očekivati, odnosno hoće li "uvesti red".

- Ne bih ja to tako rekao, nije on toliko strog koliko voli red i rad. Voli on i za...anciju, baš je optimalan po tom pitanju. Prije treninga, recimo, zna zaigrati s igračima "kolo", bude tu i ljutnje i uklizavanja, nema poštede ni sam za sebe, a kamoli za druge. On se u tim situacijama ponaša kao kad je bio igrač, ne štedi ni sebe ni druge. Zna se i našaliti, ali kad počne trening, to je druga priča, maksimalna ozbiljnost i posvećenost radu. Tu neće biti popusta ni za koga - kaže Strinić i dodaje:

Serie A - AC Milan v Lazio

- Ne znam dolaze li s njim i pomoćnici, ali ako dolaze, to će biti jako dobro jer su bili jako dobar tim, nadopunjavali su se... Hajduk definitivno nije pogriješio što ga je doveo, vidjet ćemo kako će se snaći i prilagoditi na naš mentalitet i ligu, ali vjerujem da će uspjeti napraviti pomak koji svi mi kojima je Hajduk u srcu toliko čekamo.

Serie A - Napoli v Atalanta
Hajduk mijenja dres! I ulazi u društvo Reala, Bayerna, Rome, Juventusa, Manchester Uniteda
Hajduk mijenja dres! I ulazi u društvo Reala, Bayerna, Rome, Juventusa, Manchester Uniteda

Strinić je jako dobar s novim sportskim direktorom Nikolom Kalinićem pa je iskoristio priliku pohvaliti ga.

- Dobro je počeo, zvučno pojačanje na mjestu trenera, sad još da dovede i kojeg igrača i da se napokon krene raditi kako treba... Možda je trebalo sve skupa i malo ranije zaokružiti, ali s obzirom kakvog je trenera kapitalca doveo isplatilo se čekati. Kale je tek na početku, trebat će mu malo sreće i pameti, ali poznavajući njega, on će ciljati samo na ono što je najbolje za Hajduk.

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 125

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne