Obavijesti

Sport

Komentari 26

Srpski mediji o Modriću: Izdao je Novaka. Ovo nismo očekivali od legendarnog Hrvata...

Srpski mediji o Modriću: Izdao je Novaka. Ovo nismo očekivali od legendarnog Hrvata...

Navikli smo da Modrić navija za Đokovića, ali to sada očito nije bio slučaj... Vidjet ćemo za koga će navijati u velikom finalu u nedjelju, piše Kurir

VIDEO

Baš kao i prošle godine, za naslov na najvećem teniskom turniru na svijetu borit će se u nedjelju Carlos Alcaraz i Novak Đoković. Španjolac je u polufinalu s 3-1 u setovima svladao Medvjedeva, dok je srpski tenisač imao još lakši zadatak protiv Talijana Musettija kojeg je riješio bez izgubljenog seta.

Pokretanje videa...

Vatreni stigli na aerodrom 01:40

Alcaraz je prije godinu dana slavio u finalu i osvojio prvi trofej na Wimbledonu, a u petak je u polufinalu imao neočekivanog navijača. Naime, meč je iz njegove lože pratio hrvatski kapetan Luka Modrić. Odmara od naporne sezone koja je završila ispadanjem Hrvatske s Eura već nakon grupne faze. Malo je na hrvatskoj obali, u svom Zadru, a ovih dana je 'skoknuo' do Londona i pogledao meč španjolskog tenisača.

Alcaraz je veliki navijač Real Madrida, kada može, dođe na Santiago Bernabeu, a sada je, na iznenađenje mnogih, imao podršku jednog od najvećih veznjaka u povijesti kojemu je istekao ugovor s 'kraljevima', ali bi uskoro klub trebao potvrditi novi jednogodišnji ugovor.

Wimbledon Championships 2024 Day 12

Nije poznato hoće li Luka gledati i spektakularno finale Alcaraza i Đokovića koje se igra u nedjelju, a srpske medije je pomalo rastužilo što je meč gledao iz boksa Novakovog velikog suparnika. 

- Kako je Luka Modrić izdao Novaka Đokovića. Ovo nismo očekivali od legendarnog hrvatskog nogometaša. Navikli smo da Modrić navija za Đokovića, ali to sada očito nije bio slučaj... Vidjet ćemo za koga će navijati u velikom finalu u nedjelju - piše Kurir kojeg muči zašto Modrić nije gledao i Novakov meč polufinala. Ima čovjek pravo navijati za koga god želi...

Wimbledon

Luka i Novak u dobrim su odnosima, često hvale jedan drugoga i dive se. Zaista je nevjerojatno kako obojica već godinama dominiraju svaki u svom sportu, bez obzira na veteranske godine.

- Bio sam na utakmici (El Clasico). Nevjerojatna skupina igrača. Luka Modrić je dobar prijatelj i nevjerojatan je u svojim godinama.  Kako može tako igrati s 38 godina, ne znam. Izgleda kao da je mojih godina, znaš? - rekao je nedavno Đoković o hrvatskom nogometašu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 26

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne