Obavijesti

Sport

Komentari 11

Srpski borac 'oprao' fanove: Vi se**te, a ništa u životu niste napravili. Tog ima samo kod nas

Srpski borac 'oprao' fanove: Vi se**te, a ništa u životu niste napravili. Tog ima samo kod nas

Kako su došli prvi porazi, odrekli ste se brže-bolje svakog svog miljenika i budućeg “šampiona” kojeg ste vi okrunili prvo. Počeli ste pi*ati po svim regionalnim borcima, stoji u objavi Aleksandra Ilića

VIDEO

Pomniji pratitelji MMA-a Aleksandra Ilića dobro poznaju. Široj publici u Hrvatskoj ovaj srpski borac najbolje se predstavio na KSW-u u Zagrebu gdje je gotovo cijela dvorana skandirala njegovo ime kada je ulazio u kavez.

POGLEDAJTE VIDEO: Direkt u glavu s Filipom Pejićem

Pokretanje videa...

Filip 'Nitro' Pejić: 'Salahdine Parnasse? Oduvijek sam se želio boriti s njim!' | DIREKT U GLAVU 01:59

Prijatelj je Vase Bakočevića i Save Lazića, koji su također iznimno poznati na regionalnoj borilačkoj sceni, a pregršt puta istaknuo se, kako kontroverznijim, bez dlake na jeziku, pristupom u tamošnjim medijima i putem društvenih mreža, tako i humanitarnim radom te zalaganjem za djecu i slabije.

Ovoga puta se, inače član najjače europske MMA organizacije KSW-a, dotaknuo teme komentatora na društvenim mrežama. Ljudima koji "uzdižu nakon prve pobjede, a pi*aju po borcima kada zaredaju prvi porazi". Popularnog 'Jokera' naljutile su reakcije na poraz Duška Todorovića u UFC-u, kojeg se dotaknuo između ostalog.

Njegovu objavu na Facebooku prenosimo u cijelosti.

"Ne postoje nigdje na svijetu po MMA portalima komentari kao kod nas na Balkanu... Apsolutno nigdje to nisam vidio, takva vrijeđanja i omalovažavanja boraca. Ako volite nekog i podržavate ga onda ga podržavajte i kad gubi i kad pobjeđuje.

Ja razumijem da se*ete po nama koji volimo "posoliti" i prodati meč pa unovčiti svoj mukotrpni rad da bi osigurali nešto sebi i svojoj obitelji. Ja razumijem da “Me” i “Nas” ne može i ne treba svatko voljeti i to je ok... Ali da netko tko nije ništa napravio u životu, da mu najveći uspjeh bude vrijeđanje nekog borca na postu to mi nije jasno nikako.

Sinoć je izgubio jedan momak koji, nije tajna, nije moj miljenik i nemam dobro mišljenje o njemu kao liku i cijeloj našoj priči. Taj momak se nikad se nije ku*čio i nikad javno nije s*ao, niti vrijeđao, niti odgovarao, niti glumio kretena i sad se*ete po njemu svi.

Tako ste istog dotičnog uzdizali poslije prve pobjede i velikog uspjeha i ne samo njega već i druge, pa i mene! 

Kako su došli prvi porazi, odrekli ste se brže-bolje svakog svog miljenika i budućeg “šampiona” kojeg ste vi okrunili prvo. Kad ste uvidjeli da to nije realno i tako jednostavno, počeli ste pi*ati po svim regionalnim borcima...

Mislite da su Poljaci pi*ali po Janu? Mislite da su Englezi pi*ali po Bispingu? Mislite da su Irci pi*ali po Conoru? Mislite da su u Kamerunu pi*ali po Ngannouu kad je gubio?

Najgori smo uvijek bili i ostali samo sebi najveći neprijatelji! I opet se drznete s*ati, a niste osvojili ni zahvalnicu ni pohvalnicu u svojim životima na dječjem maratonu u vrtiću “Bubamara” dok ste bili mali.", stoji u objavi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO

Tajna akcija dolaska Baturine: Dinamo imao drugačiju taktiku, a željeli ga Barca, Milan, Juve...
KAKO JE DOŠAO U DINAMO?

Tajna akcija dolaska Baturine: Dinamo imao drugačiju taktiku, a željeli ga Barca, Milan, Juve...

Plus+ Martin je rođen u Zürichu (iako svugdje piše u Splitu), ima dva brata nogometaša, a Nenad Bjelica za njega kaže: 'Da igra u Benfici ili Portu već bi vrijedio 100 milijuna eura'...

VIDEO Kovačićeva ludnica na Etihadu! Zabio dva gola za preokret, jedan je majstorski...
ODUŠEVIO JE

VIDEO Kovačićeva ludnica na Etihadu! Zabio dva gola za preokret, jedan je majstorski...

City je primio gol u 26. minuti, ali Mateo Kovačić predvodio je povratak aktualnog prvaka u utakmicu. Izjednačio je u 32. minuti, a na početku drugog dijela zabio i drugi gol
Što točno želi Osijek? Ovakva igra je ispod svake razine kluba
DOJMOVI S DROSINE

Što točno želi Osijek? Ovakva igra je ispod svake razine kluba

Plus+ Federico Coppitelli je "preživio" ispadanje od azerbajdžanske Zire i veliku krizu na startu prvenstva, ali kada Osijek protiv Istre prvi put u okvir zapuca u 84. minuti, znači da neke stvari ne štimaju