Obavijesti

Sport

Komentari 75

Srbija se odvojila, Tucak tražio time-out: 'Pa dajte, koji nam je k***c?! Puštamo ih da prolaze'

Srbija se odvojila, Tucak tražio time-out: 'Pa dajte, koji nam je k***c?! Puštamo ih da prolaze'

Ivica Tucak tražio je time-out pri rezultatu od 7-3 kada je Srbija izgradila vodstvo, a 'barakude' nisu izgledale dobro. Kratkim i jasnim govorom je pokušao motivirati igrače

VIDEO

Hrvatska vaterpolska reprezentacija nije dobro ušla u finale Olimpijskih igara u Parizu. "Barakude" su bile na minus tri na poluvremenu, a situaciju su malo popravile nakon time-outa kojeg je izbornik Ivica Tucak zvao pri rezultatu od 7-3 za Srbiju.

Srbija je tada bila u naletu i skoro je povećala prednost na pet golova prednosti. Tucak je zato zvao kratki predah i kratko i jasno poslao poruku igračima.

- Počeli smo sami sebi pucati u noge. Gdje nam je razboritost u napadu, gdje nam je obrana? Puštamo ih da prolaze, nemamo kontru... Pa dajte koji nam je k***c, dečki nemojte me za*****ati - rekao je Tucak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 75

VIDEO

Gdje gledati Bayern - Dinamo i Hajduk u Grubišnom Polju. Prije njih futsal  'vatreni' s Brazilom!
TV VODIČ

Gdje gledati Bayern - Dinamo i Hajduk u Grubišnom Polju. Prije njih futsal 'vatreni' s Brazilom!

Juniori Dinama od 16 sati igraju protiv vršnjaka iz Bayerna u prvom kolu Lige prvaka mladih, dok pola sata nakon njih na teren u Grubišnom Polju izlazi Hajduk. Futsal 'vatrene' čeka spektakl protiv Brazila u drugom kolu SP-a