Srbi tvrde: 'Stiže žestoka kazna Uefe! Hrvatska će nakon Eura igrati pred praznim tribinama' | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 23

Srbi tvrde: 'Stiže žestoka kazna Uefe! Hrvatska će nakon Eura igrati pred praznim tribinama'

Srbi tvrde: 'Stiže žestoka kazna Uefe! Hrvatska će nakon Eura igrati pred praznim tribinama'

HNS je već dobio dvije kazne. Prvu je platio nešto manje od 88 tisuća eura nakon Španjolske, a drugu 28 tisuća eura nakon sudara s Albanijom. Prema pisanju Kurira, slijedi nova i najoštrija kazna Uefe

VIDEO

Reakcija Srpskog nogometnog saveza na pjesmu Mirlinda Dakua (26) s megafonom u ruci izazvala je pravu lavinu. Srbi su čak zaprijetili istupanjem s Eura, a Uefa je pokrenula disciplinski postupak protiv Albanije. Sve to događalo se nakon utakmice Hrvatske i Albanije (2-2), kosovski savez prijavio je Srbiju zbog geopolitičkih skandiranja, a potom su Albaniju prijavili i Makedonci.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hrvatski navijači u Leipzigu 00:27

Uslijedila je srpska prijava Hrvatske nakon čega je kosovski savez opet prijavio srpski i to nakon utakmice Slovenije i Srbije (1-1) gdje je ponovno bilo geopolitičkih povika i skandiranja, kao i sramotnih poruka koje pozivaju na smrt.

HNS već platio dvije kazne

To je, nekako, uvertira u daljnje peripetije jer, prema pisanju Kurira, stižu nove kazne Uefe!

HNS je već dobio dvije kazne. Prvu nešto manje od 88 tisuća eura nakon susreta sa Španjolskom, a potom 28 tisuća eura nakon susreta s Albanijom.

Kurir sada navodi da će Uefa ponovno kazniti HNS, no ovoga puta će, prema navodima tog medija, kazna biti žestoka i drastična.

Hrvate Albance čeka pražnjenje tribina i(li) zabrana odlaska na gostovanja... Moguće čak i obje kazne! - piše Kurir i dodaje:

- Već smo pisali da su nadležni organi Uefe ostali šokirani zbog scena u Hamburgu. Oni nisu imali mogućnost kazniti spomenute saveze izostankom navijača tijekom Eura, ali tu kaznu spremaju čim se završi prvenstvo. Zbog toga je i pažljivo navedeno da s novčanim kaznama nije zatvoren slučaj.

Isti medij navodi da će Uefa pratiti ponašanje hrvatskih i albanskih navijača tijekom posljednjih utakmica grupne faze Eura. Hrvatska igra odlučujuću utakmicu protiv Italije u Leipzigu, Albanija se suočava s liderom skupine Španjolskom u Düsseldorfu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 23

VIDEO

Perišić potpisao novi ugovor s Hajdukom! Ali, ima jedna caka koja se neće dopasti navijačima
OSTAJE U KLUBU?

Perišić potpisao novi ugovor s Hajdukom! Ali, ima jedna caka koja se neće dopasti navijačima

Hajduk je izgubio prvu pripremnu utakmicu protiv Radomlja (1-0), a trener Gennaro Gattuso najavio je kako im trebaju pojačanja u napadu kako bi sve izgledalo bolje. Perišić bi trebao biti početak pojačanja...
Pjaca je novi igrač Dinama!
NAKON OSAM GODINA

Pjaca je novi igrač Dinama!

Podsjetimo, još je 2016. otišao u Juventus za 29 i pol milijuna eura iz redova zagrebačkog Dinama, a još veći uspon zaustavile su ozljede. Dva su mu puta pucali križni ligamenti koljena, ali Marko se nije predavao