Obavijesti

Sport

Komentari 52

Sramotno ponašanje trenera Slavena. Bacio bocu vode prema sucu pa izustio grozne psovke...

Sramotno ponašanje trenera Slavena. Bacio bocu vode prema sucu pa izustio grozne psovke...

Sudac Patrik Kolarić je u prvom poluvremenu isključio trenera Slavena Ivana Radeljića što ga je razbjesnilo. 'Počastio' ga je groznim psovkama

VIDEO

Na papiru utakmica koja ne donosi puno uzbuđenja, ali na terenu je to bio možda i najzanimljiviji susret ove sezone. Slaven Belupo i Lokomotiva remizirali su u 3. kolu HNL-a (2-2), a nažalost, utakmicu je obilježilo skandalozno ponašanje domaćeg trenera Ivana Radeljića.

Pokretanje videa...

Slaven Belupo - Lokomotiva 01:34

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Slaven je poveo golom Jagušića u 6. minuti, izjednačio je Mudražija u 22., a 15 minuta kasnije Sušak je preokrenuo na 2-1. Nakon tog gola Radeljić je poludio zbog navodnog igranja rukom, a sudac Patrik Kolarić ga je isključio. I to je samo potaklo dodatnu eskapadu uvreda u njegovoj režiji.

- Moje isključenje? Ne znam što reći, bila je njihova čista ruka i onda dobiješ gol iz te kontre. Malo su živci bili tanki, svako kolo se neke njihove odluke vežu za nas - rekao je Radeljić.

Slaven Belupo i Lokomotiva sastali se u 3. kolu SuperSport HNL-a

A zapisnik utakmice otkrio je što je sve trener Slavena rekao Kolariću. Rafal groznih psovki koje su za svaku osudu i za takvo što nema mjesta na sportskim terenima.

-  Službene osobe kluba NK Slaven Belupo: Radeljić Ivan (39) Psovanje glavnog suca utakmice riječima "Pič** ti materina" te nakon što je isti isključen protestirao je na odluku suca i bacio bočicu vode u njegovom smjeru. Prilikom ulaska u svlačionicu na poluvremenu utakmice glavnog suca vrijeđao riječima "Je** ti Bog mater." Na kraju utakmice prilikom izlaska s terena ponovno vrijeđa glavnog suca riječima "Je** ti Bog mater u pič**").

Gotovo je sigurno da nakon ovog sramotnog ispada Radeljića čeka teška kazna koju će odrediti disciplinski sudac Alan Klakočer. S ovakvim ponašanjem nikome ne doprinosi, šteti klubu, ali i svojoj reputaciji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 52

VIDEO

Kalinić: Biliću su Livaja i Lovre problem u svlačionici. Htio sam im to reći u facu, ali on je odbio
TEŠKE OPTUŽBE

Kalinić: Biliću su Livaja i Lovre problem u svlačionici. Htio sam im to reći u facu, ali on je odbio

Tjedan dana nakon što sam došao Bilić mi je pokazivao poruke Aljoše Pavelina protiv mene. Miševi su se sakrili u rupe i smijenili me, rekao je dojučerašnji sportski direktor Hajduka

Predsjednik Hajduka o Kaliniću: Izmanipulirali su ga! Nije istina da sam rekao ono o Livaji...
NASTAVLJAJU SE OBRAČUNI

Predsjednik Hajduka o Kaliniću: Izmanipulirali su ga! Nije istina da sam rekao ono o Livaji...

'Pavelin ne vodi Hajduk iz sjene. S Gattusom sam pričao prije deset dana, ali ja nemam razloga razgovarati s njim i sugerirati mu što da radi. Novog sportskog direktora objavit ćemo kad potpišemo ugovor, rekao je Ivan Bilić