Obavijesti

Sport

Komentari 1

Evo kako do ulaznica za utakmicu Salzburg - Dinamo

Evo kako do ulaznica za utakmicu Salzburg - Dinamo

Dinamo 23. listopada gostuje kod Salzburga u trećem kolu Lige prvaka. Navijači u toj utakmici vide veliku priliku za tri boda, a hrvatski prvak je objavio informacije o prodaji ulaznica za utakmicu u Austriji

VIDEO

Reprezentativna stanka je gotova, a već sljedeći tjedan opet na programu je Liga prvaka. Nakon remija protiv Monaca (2-2) na Maksimiru, gdje je prosuo dva boda u samoj završnici, Dinamo će nove bodove u eliti tražiti u Salzburgu. Modri u srijedu od 21 sat igraju treće kolo Lige prvaka.

Pokretanje videa...

Plava noć u Mostaru 03:49

Salzburg je dugogodišnji vladar austrijskog nogometa, ali posljednjih godina jenjava mu moć, prošle sezone ostali su bez titule, a osjeti se pad i na europskoj razini. U prva dva kola Lige prvaka primili su čak sedam golova. U katastrofalnoj su formi pa se nudi prilika Dinamu da uhvati nove bodove koji bi ga ostavili u igri za play-off.

Zagreb: Susret Dinama i Monaca u Ligi prvaka

Nenad Bjelica preporodio hrvatskog prvaka kojeg opet krasi ona moć s početka sezone. I on je svjestan da je utakmica protiv Salzburga ogromna prilika za doći do prve pobjede u Ligi prvaka, a na tome putu će njegovi igrači imati ogromnu podršku. 

Dinamo je objavio informacije o prodaji ulaznica za utakmicu u Salzburgu. Prodaja kreće 20. listopada od 11 do 19h, vlasnici godišnjih ulaznica imat će pravo prvokupa. Dan kasnije je, ako uopće ostane ulaznica na raspolaganju, predviđena prodaja za članove kluba, dok je za 22. listopada zakazana prodaje za sve navijače. 

Kako do ulaznica za Salzburg - Dinamo?

Dinamo i Hajduk sastali se u 6. kolu SuperSport HNL-a, navijači

"Ulaznice za navijače Dinama prodavat će se po cijeni od 45 eura, a prodaja će biti isključivo fizička. Klub je za prodaju dobio ukupno 1500 ulaznica za gostujući sektor. Jedna osoba može kupiti maksimalno pet ulaznica! (svih pet osoba prvi dan prodaje moraju biti vlasnici godišnjih ulaznica, odnosno drugi dan prodaje članovi kluba).

Za kupovinu ulaznica/vouchera potrebno je prikazati:

Ime, prezime, datum rođenja, broj osobnog dokumenta, adresu, broj telefona, email adresu.

Kupljene vouchere navijači su obvezni ponijeti sa sobom u Salzburg gdje će sa svojim voucherom preuzeti ulaznicu. Sve detalje oko preuzimanja ulaznica kao i sve ostale informacije za navijače koji putuju u Salzburg, klub će dodatno objaviti. Najstrože je zabranjeno kupovanje ulaznica na tuđe ime! U Salzburgu će se raditi dodatna provjera i svi navijači koji neće imati iste podatke na ulaznici, voucheru i osobnom dokumentu neće moći prisustvovati utakmici", objavio je Dinamo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Što se događa? Real Madrid uklonio Mbappéa s fotografije
ZNAKOVIT POTEZ

Što se događa? Real Madrid uklonio Mbappéa s fotografije

U potpunosti isključuje mogućnost da je počinio takve gnjusne radnje. On je spokojan, ali je ujedno i potpuno zapanjen medijskom hajkom. Ne može shvatiti što mu mogu zamjeriti, tvrde Mbappéovi zastupnici
Dalić ostao bez Livakovića pa iznenadio odgovorom o odabiru golmana! Posve novi pristup...
TKO ĆE NA GOL?

Dalić ostao bez Livakovića pa iznenadio odgovorom o odabiru golmana! Posve novi pristup...

Plus+ Labrović brani u Bundesligi, Kotarski je najvažnija karika PAOK-a, a Ivušić je i dalje na Cipru. I to mu ne ide u prilog. A pozivu se još nadaju Nevistić, Lučić, pa i Horkaš koji je počeo braniti u španjolskoj Primeri...