Obavijesti

Sport

Komentari 0

Sportski vodič za vikend: Važan dvoboj Davis Cupa, Formula 1 i noćni spektakl u UFC-u...

Sportski vodič za vikend: Važan dvoboj Davis Cupa, Formula 1 i noćni spektakl u UFC-u...
3

Ljubitelji nogometa, tenisa, Formule 1 i UFC-a doći će na svoje. U noći sa subote na nedjelju borit će se O'Malley i Dvalishvili za naslov bantam kategorije

VIDEO

Ovog vikenda čeka nas pregršt uzbudljivih događanja u raznim sportovima i na raznim lokacijama. Dinamo je dočekao Hajduk na Maksimiru u 6. kolu HNL-a (0-1), hrvatska Davis Cup reprezentacija u važnom dvoboju Litvu (vodi 2-0), a Modrićev Real Madrid gostuje kod Sučićevog Real Sociedada na Anoeti u 5. kolu La Lige.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Tko će naslijediti Kalinića u Hajduku: Očekuje se stranac, on nema pravo mijenjati trenera?! 00:59

Subota

Nogomet

Gorica - Rijeka 20:00 MAX Sport 1

"Bijeli" su favoriti u ovom dvoboju, prvom nakon reprezentativne stanke koja im je dobro došla. Gorica je na pet bodova u pet kola, a Rijeka na 11 i potencijalno s pobjedom može preuzeti prvo mjesto na tablici, ako Dinamo ne pobijedi Hajduk.

Real Sociedad - Real Madrid 21:00 Arena Sport 3 

Madridski klub čeka teško gostovanje na Anoeti kod uvijek neugodnog Sociedada. Pogođen ozljedama, španjolski prvak će vjerojatno krenuti s Lukom Modrićem (39) u prvih 11, dok se Luka Sučić (22) nada drugom nastupu po dolasku u klub iz Baskije. Jednima i drugima "gori pod nogama" - Sociedad je na četiri osvojena boda u četiri kola, dok je "kraljevski klub" na -4 u odnosu na Barcelonu na početku prvenstva. 

Leipzig: Susret Hrvatske i Italije u 3. kolu skupine B na Europskom prvenstvu

Tenis

Parovi 14:00 Sport Klub 2
Preostala dva pojedinačna meča (satnica naknadno) Sport Klub 2

UFC

Sean O'Malley - Merab Dvalishvilij subota na nedjelju SK Fight

Dugo očekivana borba za naslov UFC bantam kategorije održat će se u noći sa subote na nedjelju u Las Vegasu u Nevadi

Nedjelja 

Nogomet

Tottenham - Arsenal 15:00 Arena Sport 1

Veliko londonsko rivalstvo dobit će novi nastavak u 4. kolu engleske Premier lige. "Topnici" imaju treću najvrijedniju momčad na svijetu i favoriti su u ovom dvoboju, ali blagi, s obzirom na to da se ipak radi o derbiju. Arsenal je bez poraza u zadnje četiri međusobne utakmice, ali poraz 12. svibnja 2022. (3-0) bio je vrlo bolan... Tottenham je trenutačno 10. s četiri boda, a Arsenal je četvrti sa sedam osvojenih bodova. 

FILE PHOTO: Premier League - Tottenham Hotspur v Arsenal

Girona - Barcelona 16:15 Arena Sport 6

Navijači "blaugrane" nerado se sjećaju utakmica protiv katalonskih susjeda od prošle sezone, jer je Girona slavila u oba. Ipak, bila je to znatno drugačija momčad koju su napustili brojni ključni igrači, tako da je ova Girona znatno slabija, iako će igrati Ligu prvaka ove sezone. Barcelona je krenula sjajno u prvenstvo, maksimalna je nakon četiri kola uz gol razliku 13:3. 

Formula 1

Velika nagrada Bakua 13:00 Sport Klub 3

Osam utrka pred kraj Svjetskog prvenstva, vodeći u ukupnom poretku je Nizozemac Max Verstappen s 303 boda, ispred Britanca Landa Norrisa (241) i Monežanina Charlesa Leclerca (217). U poretku konstruktora vodi Red Bull s 446 bodova, ispred McLaren Mercedesa (438) i Ferrarija (407). Prvi trening na rasporedu je 13. rujna u 11:30, a utrka je 15. rujna u 13 sati. 

Italian Grand Prix
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Bayern - Dinamo 9-2: Debakl i najteži europski poraz 'modrih'! Nemilosrdni Bavarci zabili devet
TEŽAK PORAZ 'MODRIH'

Bayern - Dinamo 9-2: Debakl i najteži europski poraz 'modrih'! Nemilosrdni Bavarci zabili devet

Dinamo je živnuo početkom drugog dijela i smanjio na 3-2 i nakon toga se igra 'modrih' raspala. Nemilosrdni Bavarci nisu popuštali i zabili su čak devet golova, od čega je četiri zabio Harry Kane