Sportski vikend: Gdje gledati finale Lige prvaka, borbu Filipa Hrgovića i veliku bitku za HNL... | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 17

Sportski vikend: Gdje gledati finale Lige prvaka, borbu Filipa Hrgovića i veliku bitku za HNL...

Sportski vikend: Gdje gledati finale Lige prvaka, borbu Filipa Hrgovića i veliku bitku za HNL...

Real Madrid i Borussia Dortmund u finalu Lige prvaka, Zrinski i Šibenik bore za titulu prvaka druge lige i promociju u HNL, Filipa Hrgovića čeka borba života protiv Duboisa, a na rasporedu je i UFC priredba

VIDEO

Real Madrid u subotu (21 sat) lovi 15. trofej europskog prvaka u finalu Lige prvaka protiv Borussije Dortmund na Wembleyju. "Kraljevski klub" i Luka Modrić (38) zaključit će klupsku nogometnu sezonu, a onda će se sve oči okrenuti prema nadolazećem Europskom prvenstvu u Njemačkoj, koje počinje 14. lipnja.

Pokretanje videa...

Modrić se potpisao na transparent 'imalo bi smisla': Vratio se i ispao pravi gospodin 01:00

Finale Lige prvaka igra se u subotu od 21 sat uz izravan prijenos na HTV 2 ili na programu Arene Sport 1. Domaći nogomet ovog je vikend na leđima Zrinskog i Šibenika, koji će se u nedjelju (17.30 sati) boriti u izravnom okršaju za promociju u HNL. Matematika je jednostavna, pobjedom ili remijem Zrinski odlazi u prvi rang hrvatskog nogometa, dok je Šibenčanima potrebna pobjeda. Prijenos utakmice moći ćete gledati na MAXSportu 1.

Borilački spektakl

U subotu je možda najbogatiji sportski program u svijetu borilačkih sportova. Naš Filip Hrgović (31) suočit će se s Britancem Danielom Dubosiom u priredbi "pet na pet" između promocija Queensberry i Matchroom. Iako je Filip trebao boksati za IBF-ovu titulu svjetskog prvaka, to ipak neće biti slučaj jer je Oleksandr Usik tražio izuzeće.

Artur Beterbiev v Dmitry Bivol - Press Conference

Hrgović će se boriti u sunaslovnoj borbi večeri, a događaj počinje u 20 sati po našem vremenu. DAZN ima ekskluzivna prava prijenosa za priredbu na kojoj će se boriti Hrgović. Radi se o 'streaming' platformi, a pretplata na DAZN iznosi 9,99 eura, ali svi zainteresirani moraju platiti još 19,99 eura, koliko stoji iznos PPV (pay-per-view) usluge. U glavnoj borbi večeri suočit će se Deontay Wilder i Zhilei Zhang.

Tu nije kraj borilačkom spektaklu. U noći sa subote na nedjelju održava se i UFC 302 događaj u New Jerseyu. U glavnoj borbi večeri aktualni prvak lake kategorije Islam Mahačev branit će pojas prvaka protiv izazivača Dustina Poiriera.

U sunaslovnoj borbi donedavni prvak srednje kategorije, Sean Strickland, suočit će se u borbi od pet rundi protiv Paula Coste.  Glavni program događaja UFC 302 počinje oko četiri sata ujutro po našem vremenu.

Grand Slam spektakl

Zaljubljenici u tenis uživat će u mečevima drugog Grand slam turnira sezone, Roland Garrosu. Iako program za subotu i nedjelju još uvijek nije poznat jer ovisi o prijašnjim rezultatima, uzbuđenja sigurno neće nedostajati na pariškoj zemlji. 

French Open

Prijenosi su na kanalima i platofrmi Eurosporta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 17

VIDEO

UŽIVO Transferi: Josip Mišić na meti PAOK-a, Olić pozvao bivšeg 'vatrenog' za pomoćnika u U-21
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Josip Mišić na meti PAOK-a, Olić pozvao bivšeg 'vatrenog' za pomoćnika u U-21

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu
Hrvatska - Dominikanska Republika 80-77: Kakva drama! Protiv Grčke borimo se za Pariz
KVALIFIKACIJE ZA OI

Hrvatska - Dominikanska Republika 80-77: Kakva drama! Protiv Grčke borimo se za Pariz

Hrvatska će igrati u finalu! U teškoj i dramatičnoj utakmici košarkaši su izborili dvoboj s Grčkom u nedjelju od 20 sati. Maestralni Zubac imao je 25 koševa (šut 10-10) i devet skokova