Obavijesti

Sport

Komentari 22

Sportski direktor Rijeke: Odbili smo ponudu Dinama za Pašalića

Sportski direktor Rijeke: Odbili smo ponudu Dinama za Pašalića

Znamo da bi ga naš bivši trener (Sergej Jakirović) rado vidio u svojim redovima. Uostalom, i sam je sudjelovao u njegovom dovođenju u Rijeku prošlo ljeto, kaže Darko Raić-Sudar

VIDEO

U četvrtak 25. srpnja kreće nova sezona za naše klubove. Rijeka igra 2. pretkolo Europske lige, uz nju nastupaju i Hajduk i Osijek u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu, dok će Dinamo prvi krenuti u novu sezonu HNL-a, u petak 2. kolovoza protiv Istre.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zafrkancija na treningu Dinama 00:41

Svi marljivo rade na pojačanjima za novu sezonu jer prošla je bila gusta, no opet je prvak bio zagrebački klub. Dinamo je vratio Marka Pjacu iz Rijeke, stigao je Samy Mmaee, potpisao i Raul Torrente dok su neki igrači otišli. No, želja Dinamove struke i dalje ostaje Marco Pašalić.

'Puno upita za Pašalića'

- Veliki je interes za Marca. Imao je ozbiljnu ponudu iz Katara, koja je zadovoljila klub, ali on ju je odbio, što je njegovo pravo. Kada se radi transfer, znamo svi da sve strane moraju biti zadovoljne. Bilo je još upita, pa tako i od strane Dinama - rekao je sportski direktor Rijeke Darko Raić-Sudar za SN.

Dinamu je pozicija desnog krila upitna jer tamo su prošle sezone igrali neuvjerljivi Dario Špikić i Takuro Kaneko kojeg 'modri' nisu otkupili.

Rijeka odbila ponudu Dinama

- Znamo da bi ga naš bivši trener (Sergej Jakirović op.a.) rado vidio u svojim redovima, procijenio je da mu je potreban i ima jako dobro mišljenje o njemu. Uostalom, i sam je sudjelovao u njegovom dovođenju u Rijeku prošlo ljeto. No, da bi se to ostvarilo... Ponudu koju je Dinamo dao mi smo odbili. Što se Rijeke tiče, ta ponuda nas nije zadovoljila. Pašalić je naš igrač, s nama je i tako će i biti dok ne dođe neka adekvatna ponuda koja će zadovoljiti i nas i njega. Mi smo svoje rekli i na tome je ostalo - dodao je Raić-Sudar.

Pašalić, za sada, ne ide nikako i s Rijekom će krenuti u novu europsku avanturu. Riječani u četvrtak gostuju kod rumunjskog Corvinula u Hunedoari, utakmica 2. pretkola Europske lige počinje u 20 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 22

VIDEO

Gotov je prijelazni rok u HNL-u: Hajduk prodao dvojicu juniora, Gorica dovela igrača iz Engleske
LJETNI MERCATO

Gotov je prijelazni rok u HNL-u: Hajduk prodao dvojicu juniora, Gorica dovela igrača iz Engleske

Prijelazni rok u HNL-u traje do 5. rujna. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Poslala je ocu poruku 'stižem na ručak', sjela u auto i nastradala. Sad slavi prvo zlato na POI
PRIČA ANĐELE MUŽINIĆ

Poslala je ocu poruku 'stižem na ručak', sjela u auto i nastradala. Sad slavi prvo zlato na POI

Parastolnotenisačica Anđela Mužinić Vincetić s 13 godina doživjela je tešku prometnu nesreću zbog koje je završila u kolicima. Odbojka joj je bila prva ljubav, a uz Helenu Dretar Karić stolni tenis joj je postao nova strast