Obavijesti

Sport

Komentari 57

Splićanin osvojio zlato za Srbiju, a oni ga nisu htjeli pustiti na party! Nisu ga prepoznali...

Splićanin osvojio zlato za Srbiju, a oni ga nisu htjeli pustiti na party! Nisu ga prepoznali...

Mikec je rođen 1984. godine u Splitu, a otac mu je bio vojno lice JNA. S obitelji je devedesetih preselio u Herceg Novi, a zatim u Beograd

VIDEO

S tri zlata, jednim srebrom i broncom srpski olimpijci vratili su se iz Pariza, a navijači su im priredili doček u Beogradu. Naravno, najveća euforija nastala je kada su se na balkonu gradske skupštine pojavili zlatni Novak Đoković, kao i brončani srpski košarkaši. Nakon što su pjevali i plesali pred više od 40 tisuća navijača, uslijedilo je i privatno slavlje u jednom beogradskom restoranu. A organizatorima se dogodio ogroman propust.

Damir Mikec rođeni je Splićanin, a za Srbiju je u Parizu osvojio zlato u zračnom pištolju na 10 metara u paru s Zoranom Arunović. Osvojio je i srebro u Tokiju, ali zaštitari ga nisu prepoznali pa ga samim time nisu htjeli pustiti na zabavu!

Shooting - 10m Air Pistol Mixed Team Gold Medal

Molio je Mikec da ga puste, uvjeravao ih da je on zlatni olimpijac, ali nisu popustili. Tražili su da im pokaže pozivnicu, a kada ju je napokon uspio pronaći na mobitelu, ipak su ga pustili na party.

Video pogledajte OVDJE 

Mikec je rođen 1984. godine u Splitu, a otac mu je bio vojno lice JNA. S obitelji je devedesetih preselio u Herceg Novi, a zatim u Beograd. Jednom prilikom je otkrio da je od djetinjstva bio navijač Crvene zvezde iako je živio u Splitu. 

Welcoming ceremony for Serbian Olympic champions

- Jednostavno se dogodilo, tada je Zvezda osvojila sve što se može osvojiti. Odmah sam osjećao ljubav prema Zvezdi. Rođen sam 1984. godine u Splitu i, naravno, tamo je Hajduk glavni, svi za njega navijaju, osim mene. Kod kuće sam navijao za Zvezdu, a na ulici sam morao govoriti da navijam za Hajduk - rekao je svojevremeno za službeni kanal Crvene zvezde.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 57

VIDEO

Obožavateljica iz Kine: Modriću sam u Osijek donijela svjetiljku u obliku kuće u kojoj je odrastao
POSEBAN DAR POSEBNOG FANA

Obožavateljica iz Kine: Modriću sam u Osijek donijela svjetiljku u obliku kuće u kojoj je odrastao

Plus+ Živim i radim u Rotterdamu i četvrti sam put došla u Hrvatsku samo zbog utakmice. Luka je prepoznao kuću i nasmijao se, dopalo mu se. Kao i kad sam mu rekla da je meni draža ta kuća od vile u kojoj sad živi u Madridu, kaže Liliana

Iznenadni otkaz: Kalinić više nije sportski direktor Hajduka!
EKSPRESNI ODLAZAK

Iznenadni otkaz: Kalinić više nije sportski direktor Hajduka!

S Nikolom smo se razišli nakon završetka prijelaznog roka imajući u vidu ono što je najbolje rješenje za Klub u ovom trenutku, rekli su iz kluba i najavili kako će već idući tjedan predstaviti Kalinićeva nasljednika