Kadetkinje ispisale povijest, 'barakude' lošije od Španjolske | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 0

Kadetkinje ispisale povijest, 'barakude' lošije od Španjolske

Kadetkinje ispisale povijest, 'barakude' lošije od Španjolske

Španjolsku je do pobjede predvodio Martin Famera Kopencova s tri gola, dok su u hrvatskim redovima najefikasniji bili Rino Burić sa četiri te Konstantin Harkov s tri gola

VIDEO

U susretu 1. kola Sardinija kupa u talijanskom gradu Algheru hrvatski vaterpolisti su izgubili od Španjolske sa 11-12. Bio je to sudar europskog (Španjolska) i svjetskog prvaka (Hrvatska), odnosno, repriza finala EP-a u siječnju ove godine u Zagrebu.

Španjolska je u finalu EP-a slavila 11-10, a ovoga puta s, također minimalnih, 12-11. Utakmica je odlučena u posljednje dvije minute, u koje se ušlo rezultatom 10-10. Španjolci su zabili dva u nizu za 12-10, a "barakude" su do kraja tek smanjile.

Španjolsku je do pobjede predvodio Martin Famera Kopencova s tri gola, dok su u hrvatskim redovima najefikasniji bili Rino Burić sa četiri te Konstantin Harkov s tri gola.

Drugu utakmicu na turniru "barakude" će igrati u petak protiv Grčke (18.45).

Sjajan uspjeh kadetkinja

Hrvatske vaterpolistice ostvarile su sjajan uspjeh na Svjetskom prvenstvu za djevojke do 16 godina u turskoj Manisi. Kadetkinje su osvojile četvrto mjesto i time ostvarile najbolji rezultat u povijesti ženskog vaterpola u Hrvatskoj. 

Do sada niti jedan uzrast nije uspio doći do polufinala u ženskom vaterpolu, ali se u Hrvatskoj razvija sjajna generacija pod palicom izbornika Hrvoja Kundida. 

Hrvatice je u borbi za broncu pobijedila Australija 13-10.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

UŽIVO Transferi: Bivši 'vatreni' vraća se u HNL, Bayern doveo pojačanje iz Crystal Palacea...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Bivši 'vatreni' vraća se u HNL, Bayern doveo pojačanje iz Crystal Palacea...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Davor Šuker dobiva američko državljanstvo! Postaje Suker
ZLATNA KOPAČKA ODLAZI

Davor Šuker dobiva američko državljanstvo! Postaje Suker

Kupio je stan u Las Vegasu i aplicirao za dobivanje državljanstva jer ondje ima i posao, suvlasnik je restorana, u kojem su ga posjetili Dalić i Kustić