Španjolci otkrili taktiku za Luku Modrića: 'On je jako osjetljiv, znamo kako ćemo ga iživcirati' | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 28

Španjolci otkrili taktiku za Luku Modrića: 'On je jako osjetljiv, znamo kako ćemo ga iživcirati'

Španjolci otkrili taktiku za Luku Modrića: 'On je jako osjetljiv, znamo kako ćemo ga iživcirati'

Joselu i Luka igraju zajedno u Realu, a u subotu će se susresti kao članovi svojih reprezentacija. Španjolac je otkrio kako ima plan za hrvatskog kapetana

VIDEO

Utakmice Hrvatske i Španjolske već su postale tradicija na Europskim prvenstvima. Prije osam godina pobijedili smo ih u grupnoj fazi (2-1), prije tri godine ispali smo od njih u osmini finala, a s njima ćemo u subotu otvoriti Euro u Njemačkoj.

Pokretanje videa...

Vatreni odradili drugi trening u Njemačkoj 00:57

Jako dobro se poznaju španjolski i hrvatski igrači, neki igraju zajedno u klubovima, a i prošle godine susreli smo se u finalu Lige nacija gdje je 'furija' opet bila bolja. Kada smišljate planove kako zaustaviti 'vatrene', naravno, sve se vrti oko Luke Modrića. Hrvatskog maestra i mozga naše momčadi koji sve suigrače čini boljima. A čini se kako su Španjolci smislili taktiku za njega.

Lisabon: Prijateljska utakmica Portugala i Hrvatske prije odlaska na EURO 2024.

- Luka je najbolji. On ima nevjerojatan duh i želju, unatoč njegovoj dobi. On je izniman suigrač. Tretirao me kao da sam dio njegove obitelji tijekom ove sezone i imam samo riječi zahvalnosti za njega. A kao igrač, tu nema riječi. On je jedan od najboljih veznih igrača na svijetu, ako ne i najbolji dugo godina. Vjerojatno je najvažniji igrač u reprezentaciji Hrvatske i morat ćemo pozorno paziti na njega - ishvalio ga je suigrač u Realu Joselu pa otkrio kako će ga pokušati zaustaviti.

- Pa, ako ga malo iznerviramo na terenu, možemo ga izbaciti iz igre jer je osjetljiv. Morat ćemo se ovaj tjedan dobro pripremiti za utakmicu. On je igrač koji radi razliku i morat ćemo biti vrlo oprezni s njim. Pa, to su stvari koje ostaju među nama. Što se dogodi na terenu, ostaje na terenu - rekao je Joselu za Diario.

Champions League - Final - Borussia Dortmund v Real Madrid

Španjolski napadač kao da je zaboravio da je Luki 38 godina, odradio je bezbroj teških utakmica, zna se nositi s velikim pritiskom, a bome i s provokacijama. Pa, sretno im bilo.

Hrvatska je jedan od favorita iz sjene, a i sami Španjolci su se u prijateljskom dvoboju s Portugalom imali uvjeriti koliko su 'vatreni' moćni i jaki. I nije u pitanju samo Modrić, naša reprezentacija ima još nekoliko aduta. 

Champions League - Semi Final - Second Leg - Real Madrid v Bayern Munich

- To je vrlo jaka momčad. Pogledali smo njihovu utakmicu s Portugalom koja je pokazala da su jako dobro posložena momčad s vrlo jakom sredinom terena i mladim igračima u obrani. Oni su momčad s puno iskustva i tjelesno veoma jaki. Već su nam jako otežali posao u finalu Lige nacija. Dobro radimo kako bismo se pripremili za tu utakmicu koja je za nas odsad najvažnija - rekao je Joselu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 28

VIDEO

UŽIVO Transferi: Josip Mišić na meti PAOK-a, Olić pozvao bivšeg 'vatrenog' za pomoćnika u U-21
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Josip Mišić na meti PAOK-a, Olić pozvao bivšeg 'vatrenog' za pomoćnika u U-21

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu
Portugal - Francuska 3-5 (0-0): Ronaldo se oprostio od Eura, Francuzi stigli do polufinala!
NOVA DRAMA

Portugal - Francuska 3-5 (0-0): Ronaldo se oprostio od Eura, Francuzi stigli do polufinala!

Francuska je u lutriji jedanaesteraca pobijedila Portugal 5-3 i plasirala se u polufinale Eura gdje će igrati protiv Španjolske. Nakon regularnog dijela i produžetaka bilo je 0-0