Obavijesti

Sport

Komentari 16

Sopić: Pjacu sam izvadio zbog koljena. Pjaca: Nije zbog toga

Sopić: Pjacu sam izvadio zbog koljena. Pjaca: Nije zbog toga

Marko Pjaca odigrao je tek prvo poluvrijeme u porazu Rijeke od Dinama u finalu Kupa (3-1). Sopić tvrdi da ga je izvadio zbog bolnih koljena, a igrač Rijeke kaže da se nikad bolje nije osjećao

VIDEO

Marko Pjaca ponajbolji je igrač Rijeke, ali u finalu Kupa nije bio na svojoj razini. Željko Sopić izvadio ga je na poluvremenu, a svoju odluku je opravdao ovako:

Pokretanje videa...

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu 00:57

- To je bila moja odluka, Pjaca je ove godine odigrao jako puno utakmica, bio je i na terapijama, a znamo da ide na Europsko prvenstvo. Znamo u kakvom su stanju njegova koljena. Na 1-0 vjerojatno ne bi izašao, ali na 2-0 taj rizik nema smisla - rekao je trener Rijeke.

On tvrdi jedno, a Pjaca kaže da se odlično osjeća i da nema problema s koljenima. Pomalo zbunjujuća situacija u Rijeci koja očito pokazuje da atmosfera u završnici sezone baš i nije bila najbolja.

Rijeka: Slavlje Dinama nakon pobjede i osvajanja dvostruke krune

- Nemam problema s koljenima, osjećam se jako dobro i mislim da se dugo nisam ovako dobro osjećao što se tiče koljena. Definitivno nije zbog toga. Nisam tražio zamjenu, to je trenerova odluka, makar nisam siguran zašto, ali nisam ni čuo njegovu izjavu - kazao je Marko Pjaca nakon utakmice.

Zagreb: Susret Dinama i Rijeke u prvoj utakmici finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa

Došao je na početku sezone kako bi oživio karijeru i uspio je u tome. Izmakla su mu dva trofeja za dlaku, ali je ispunio glavni cilj zbog kojeg se i vratio. Opet je dio hrvatske reprezentacije i Zlatko Dalić vodit će ga na Europsko prvenstvo.

Neovisno o partijama u Njemačkoj, već je i sada teško reći da će Pjaca ostati u Rijeci. Jasna je njegova želja povratka u Dinamo, a podsjetimo i kako je otkupna klauzula tek milijun i pol eura. Za takvog igrača je to prava bagatela. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 16

VIDEO

Ubili mu djeda, bio je izbjeglica, a danas je svjetska nogometna legenda. Ovo je Modrićeva priča
SRETAN 39. ROĐENDAN, KAPETANE!

Ubili mu djeda, bio je izbjeglica, a danas je svjetska nogometna legenda. Ovo je Modrićeva priča

Luka Modrić na odlasku iz Dinama pjevao je s Boysima na ogradi i obećao da će se vratiti. Danas ima dvije nogometne želje: doživotni ugovor s Real Madridom i veliki trofej s 'vatrenima'

Sopić za 24sata: Skupina od 50 hrvatskih navijača prebila je pet-šest Poljaka od 60 godina!
MAKLJAŽA U OSIJEKU

Sopić za 24sata: Skupina od 50 hrvatskih navijača prebila je pet-šest Poljaka od 60 godina!

To su one situacije u kojima vam je neugodno što ste Hrvat. Neki klinci u crnim majicama prebili su Poljake i onda, naravno, pobjegli, otkrio nam je bivši trener Gorice i Rijeke detalje tučnjave kraj hotela "vatrenih"
Hrvatska - Poljska 1-0: Kapetan presudio gostima za rođendan!
POBJEDA 'VATRENIH'

Hrvatska - Poljska 1-0: Kapetan presudio gostima za rođendan!

Potpuno zasluženo "vatreni" su stigli do tri osvojena boda u 2. kolu Lige nacija. Jedini gol zabio je Luka Modrić u 52. minuti iz slobodnog udarca. Na drugoj utakmici Portugal je okrenuo Škotsku i pobijedio 2-1