Obavijesti

Sport

Komentari 0

Šok za Kyrgiosa uoči najvećeg meča: Zbog bivše mora na sud

Šok za Kyrgiosa uoči najvećeg meča: Zbog bivše mora na sud

Nick Kyrgios ove optužbe shvaća vrlo ozbiljno, no u ovoj fazi slučaja on nema komentar za javnost. Kada dođe vrijeme ponudit ćemo naše priopćenje, kazao je odvjetnik tenisača

VIDEO

Tijekom kolovoza ove godine australski tenisač Nick Kyrgios (27) morat će se pojaviti pred prekršajnim sudom u glavnom australskom gradu Canberri nakon što je optužen za nasilje.

Priopćila je tako lokalna policija u Canberri, s tim da pred javnost nije izlazila s detaljima ove optužbe. No, neki australski mediji, koje prenosi Reuters, navode kako je sve povezano s ranijom pritužbom i navodima Chiare Passari, bivše djevojke australskog tenisača te je u pitanju "obiteljsko nasilje".

- Nick Kyrgios ove optužbe shvaća vrlo ozbiljno, no u ovoj fazi slučaja on nema komentar za javnost. Kada dođe vrijeme ponudit ćemo naše priopćenje - naveo je Jason Moffett, odvjetnik tenisača koji se trenutačno nalazi u Wimbledonu te će tijekom srijede igrati četvrtfinalni meč protiv Čileanca Cristiana Garina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić