Šok u Crnoj Gori! Preminuo je golman (26) reprezentacije... | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 74

Šok u Crnoj Gori! Preminuo je golman (26) reprezentacije...

Šok u Crnoj Gori! Preminuo je golman (26) reprezentacije...

Matija Šarkić, golman crnogorske reprezentacije preminuo je jutros u Budvi. Šokantnu vijest su objavili njihovi mediji, a mladi igrač je prije tjedana dana oduševio naciju sjajnom utakmicom protiv Belgije

VIDEO

Preminuo je golman nogometne reprezentacije Crne Gore Matija Šarkić (26). Crnogorske Vijesti objavile su užasnu vijest. Igraču je pozlilo u apartmanu u Budvi oko 6:30, a prijatelji su odmah pozvali hitnu pomoć, no nisu ga uspjeli spasiti.

Crnogorska javnost šokirana je ovim događajem jer je golman Millwalla prije samo nekoliko dana oduševio svojim obranama u utakmici protiv Belgije, kada je momčad izbornika Roberta Prosinečkog poražena 2-0.

Shrewsbury Town v Oxford City - FA Cup - Second Round - Montgomery Waters Meadow

Javnost je vjerovala kako su dobili golmana koji će biti sigurni čuvar mreže sljedećih deset godina, no samo nekoliko dana kasnije preminuo je. Policija je na mjestu događaja i istražuje sve okolnosti, a za sada se ne zna točan uzrok igračeve smrti.

"Sa neizmjernom tugom primili smo vijest da nas je u 27. godini života napustio naš dragi Matija Šarkić. U ovom teškom danu mislima smo s tvojom obitelji, rodbinom, prijateljima, suigračima i svima koji su sa tobom dijelili radosti života. Nedostajat ćeš nam dragi naš Matija. Nedostajat će nam tvoj veseli duh, tvoja radna etika, tvoje prisustvo na golu, tvoje sjajne obrane... Najviše od svega nedostajat će nam ljudska veličina Matije Šarkića. Neka te anđeli čuvaju baš kao što si ti čuvao sve nas", poručili su iz Nogometnog saveza Crne Gore.

Šarkić je bio član Millwalla, a ranije je branio za mnoge engleske timove poput Wolvesa, Stokea, Birminghama, Aston Ville i Shrewsburyja. Za reprezentaciju Crne Gore je odigrao devet utakmica, a debitirao je protiv Bjelorusije u prijateljskoj utakmici 2019. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 74

VIDEO

UŽIVO Transferi: Srna dovodi Franjića u Šahtar, krilo Gorice u Nizozemsku, Rukavina u Rijeku
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Srna dovodi Franjića u Šahtar, krilo Gorice u Nizozemsku, Rukavina u Rijeku

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu
Hrvatska - Slovenija 108-92: Rapsodija čudesnih Hrvata u lovu na Olimpijske igre...
HRVATSKI URAGAN

Hrvatska - Slovenija 108-92: Rapsodija čudesnih Hrvata u lovu na Olimpijske igre...

Fantastična Hrvatska pobijedila je Sloveniju 108-92 i tako čudesnom predstavom otvorila kvalifikacije za Olimpijske igre u Pireju. Šarić je došao do triple-doublea, a briljirao je Filipović s 21 košem. Utakmica je bila prekinuta pola sata zbog pokvarenog semafora