Obavijesti

Sport

Komentari 0

Smoje: Nisam nikada vodio ni školski razred! A Mierez je kralj šesnaesterca, to treba poštivati

Smoje: Nisam nikada vodio ni školski razred! A Mierez je kralj šesnaesterca, to treba poštivati

Igrali smo svi od prve do zadnje minute za trenera, kojem je ovo debi na klupi, a znamo koliko mu ovo znači jer legenda je NK Osijeka, rekao je stoper 'bijelo-plavih' Slavko Bralić

VIDEO

Utakmica je bila onakva kako sam je i zamislio. Trudili smo se i rekli sami sebi da nećemo primiti gol. Zadnjih 15 utakmica samo dva puta nismo primili gol, momci su održali obećanje, rekao je nakon pobjede Osijeka nad Rudešom 3-0 privremeni trener Osječana Ivo Smoje pa nastavio:

- Cilj i ideja je da poštivamo kralja šesnaesterca, Miereza, što veći broj centaršuteva. To se dogodilo, iskoristio je odličan Pušićev ubačaj. Lakše nam je bilo na poluvremenu, kasnije je Rudeš u jednom dijelu nastavka malo izdominirao, napravili su neke zamjene u formaciji. Tu se možda malo nismo dobro snašli.

POGLEDAJTE VIDEO: Sažetak utakmice Osijek - Rudeš (3-0)

Pokretanje videa...

Osijek - Rudeš 3-0 (sažetak) 01:41

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Smoji je susret 11. kola HNLa bio debi na klupi Osijeka.

- Nagradio nas je ovaj tjedan, odličan rad igrača i oni su za sve zaslužni. Učinili su me ponosnim. Nisam nikad vodio nijednu momčad samostalno, ni školski razred. Bio sam pomoćni trener četvorici, petorici glavnih, ja sam blagoslovljen na današnji dan da sam imao ovakvu čast, da su dečki odigrali fenomenalno i da su to navijači popratili.

Statistika utakmice Osijek - Rudeš

Zadovoljan je bio i stoper Osijeka Slavko Bralić.

- Igrali smo svi od prve do zadnje minute za trenera, kojem je ovo debi na klupi, a znamo koliko mu ovo znači jer legenda je NK Osijeka.

Zanimljiva izjava u kontekstu smijenjenog trenera Stjepana Tomasa i budućeg Zorana Zekića...

Trener Rudeša Toni Golem nije imao razloga za zadovoljstvo.

- Rezultat sve govori, zaslužena pobjeda Osijeka. Jako smo loše ušli u utakmicu, prvih 25 minuta. Nismo se snašli, radili su sve što smo gledali i analizirali. Pretkraj poluvremena smo se stabilizirali, ali primili smo ga 20 sekundi prije kraja. U nastavku smo uspjeli nešto iskontrolirati, bez prilika većih. U 80. minuti smo primili gol i jednostavno utakmica je bila gotova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO