Obavijesti

Sport

Komentari 16

Slavni bodybuilder umro nakon srčanog udara. Imao je 165 kg i jeo čak 2,5 kg mesa svaki dan...

Slavni bodybuilder umro nakon srčanog udara. Imao je 165 kg i jeo čak 2,5 kg mesa svaki dan...

'Golem' je dizao čak 317 kilograma u mrtvom dizanju, a dnevno je jeo više od 2,5 kilograma mesa i 108 komada sushija. Imao je čak 165 kilograma na 185 centimetara visine

VIDEO

Svijet bodybuildinga zavijen je u crno nakon što je Ilija 'Golem' Jefimčik preminuo u 37. godini života nakon što je u vlastitom domu doživio srčani udar. Supruga Anna pokušala mu je pomoći, zatim su ga helikopterom odvezli u najbližu bolnicu, ali mu nije bilo spasa.

- Zahvaljujem svima na izraženoj sućuti. Pomaže mi što nisam ostala sama u ovome svijetu. Hvala svima na pomoći i potpori - oglasila se Anna i rekla kako je vjerovala u Ilijin oporavak.

Ilija je bio poznat kao "zvijer od 165 kilograma" i "mutant". Bio je visok 185 centimetara, ali je oduševljavao svojim fizičkim predispozicijama. Opseg prsa bio mu je čak metar i pol, a često se hvalio i ogromnim bicepsom od 64 centimetara. 

Bodybuildingom se bavio iz ljubavi. Nije se profesionalno natjecao, ali je razvio veliku vojsku pratitelja na Instagramu s više od 300.000 obožavatelja koji sada žale zbog njegovog preranog odlaska. 

- Svakoga sam dana bila uz njega, nadala se i molila. Srce mu je počelo ponovno kucati, ali doktor mi je tada rekao kako njegov mozak više ne radi - zaključila je shrvana supruga.

Golem nije samo bio mišićav već je i dizao velike težine. Prema magazinu Men's Health, 'golem' je dizao čak 317 kilograma u mrtvom dizanju, a dnevno je jeo više od 2,5 kilograma mesa i 108 komada sushija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 16

VIDEO

Bayern - Dinamo 9-2: Debakl i najteži europski poraz 'modrih'! Nemilosrdni Bavarci zabili devet
TEŽAK PORAZ 'MODRIH'

Bayern - Dinamo 9-2: Debakl i najteži europski poraz 'modrih'! Nemilosrdni Bavarci zabili devet

Dinamo je živnuo početkom drugog dijela i smanjio na 3-2 i nakon toga se igra 'modrih' raspala. Nemilosrdni Bavarci nisu popuštali i zabili su čak devet golova, od čega je četiri zabio Harry Kane