Obavijesti

Sport

Komentari 6

Skandal u Realu, Hrvat je dobio otkaz! Presudio mu mladi Turčin

Skandal u Realu, Hrvat je dobio otkaz! Presudio mu mladi Turčin

Niko Mihić više nije šef liječničke službe Real Madrida, zbog brojnih problema igrača oko oporavka od ozljeda, posebice Arde Gülera, u klubu su mu se odlučili zahvaliti nakon šest godina

Hrvatski liječnik Niko Mihić više nije glavni doktor u službi Real Madrida, objavila je Marca. Kap koja je prelila čašu bio je slučaj talentiranog turskog nogometaša Arde Gülera. Mihić nakon šest godina napušta Santiago Bernabéu i bio je jedan od kotačića na pohodu prema europskom vrhu, vrlo blizak predsjedniku Florentinu Pérezu i hrvatskim nogometašima Luki Modriću i Mateu Kovačiću.

POGLEDAJTE VIDEO: Modrić u Americi

Pokretanje videa...

luka modrić 00:41

"Njegove su metode stvorile određene dvojbe kod nekih igrača u početku, ali su učinile Real jednom od fizički najmoćnijih momčadi", piše Marca i nastavlja:

"Odluka da dr. Mihić napusti klub donesena je nakon početka sezone u kojem je bilo puno problema s ozljedama i vođenju oporavka nekih od njih, pogotovo u slučaju Gülera. Turčin je stigao u Real s malom ozljedom meniskusa koju je klub kasno počeo liječiti, prvo u SAD-u, gdje je igrač trenirao odvojeno, a onda je objavio detalje kako bi se igrač vratio u Madrid."

Dva su tjedna u Realu navodno raspravljali treba li ga liječiti konzervativnom metodom (terapijom) ili mora na opreaciju. Mihić nije bio za operaciju, a doktor Leyes ga je ipak operirao, kao i koljena Edera Militaa i Thibauta Courtoisa. Güler je konstantno imao problema s ozljedama mišića i bio razlog za nesuglasice između različitih područja u klubu zaduženih za fizičku spremu, kondicijskih trenera, fizioterapeuta i samog Mihića.

Osim Gülera, piše Marca, ozljede su zadnjih godina obnavljali i Benzema, Alaba i Ceballos i imali problema s fizičkom spremom i uzrokovale razdor između igrača i liječničke službe. Nakon šest godina u klubu su se odlučili za razlaz.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6
Evo kako je srpski komentator reagirao na obrane Livakovića
BRILJIRAO PROTIV UNITEDA

Evo kako je srpski komentator reagirao na obrane Livakovića

Srpski komentator prilično je hladno komentirao pobjedu Dinama u Ligi prvaka, štoviše, u pojedinim je dijelovima bio 'kiseo', a isti slučaj nije bio s njegovim kolegom koji je pratio Livakovića u Europskoj ligi
Jedna otkazana utakmica pa pobjeda koja je isplatila sve: I otpremninu Jakiroviću i Bjelicu!
KAKO SE KOVAO USPJEH

Jedna otkazana utakmica pa pobjeda koja je isplatila sve: I otpremninu Jakiroviću i Bjelicu!

Plus+ Dinamo je za remi s Monacom na Maksimiru dobio 700.000 eura, a za pobjedu nad Salzburgom 2,1 milijun. Tim novcem pokrio je otkaz Jakiroviću i angažman Bjelice