Obavijesti

Sport

Komentari 64

Sjajne vijesti za navijače: HNS je pustio još ulaznica u prodaju za osminu finala protiv Furije!

Sjajne vijesti za navijače: HNS je pustio još ulaznica u prodaju za osminu finala protiv Furije!

HNS je objavio kako je u dodatnu prodaju pušteno još 250 ulaznica prve i druge kategorije. No, ako želite gledati 'vatrene' na Parken stadionu, morat ćete duboko posegnuti u novčanik

VIDEO

Kopenhagen će se u ponedjeljak pretvoriti u glavni grad svih Hrvata. Svaki kutak grada bit će prekriven kockicama jer nekoliko tisuća naših navijača okupirat će dansku metropolu u ponedjeljak kada Hrvatska igra osminu finala Eura protiv Španjolske.

Pokretanje videa...

Zezancija na treningu 'vatrenih' VIDEO

Hrvatski navijači su u četvrtak za manje od četiri sata razgrabili ulaznice za hrvatski sektor koji će biti popunjen do kraja. Bilo je 3500 ulaznica na raspolaganju, sve je buknulo u rekordnom roku. Nisu svi uspjeli do vrijednog papirića, ali ne zadugo.

HNS je objavio kako je u dodatnu prodaju pušteno još 250 ulaznica prve i druge kategorije. No, ako želite gledati 'vatrene' na Parken stadionu, morat ćete duboko posegnuti u novčanik. Cijena prve kategorije je 1400 kn, a druge kategorije 950 kuna. 

Zagreb: Nakon pobjede u Glasgowu navijači na glavnom Trgu skakali u Manduševac

Ulaznice se mogu kupiti putem HNS-ovog portala za ulaznice, a prodaja će biti organizirana po principu "tko prvi", do rasprodaje raspoloživih ulaznica.

Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice, a pravo na kupovinu imaju isključivo državljani Republike Hrvatske. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice, pri čemu ostali navijači ne moraju nužno biti državljani RH.

Zagreb: Navijačice i navijači na glavnom Trgu prate utakmicu Hrvatska-Škotska

Podsjetimo, Ulaznice su bile u redovnoj prodaji za 50 eura (treća kategorija), 125 eura (druga) i 185 eura (prva kategorija) za sve utakmice osmine finala. Parken je, inače, najmanji od 11 stadiona na kojima se igra Euro s kapacitetom od 38.000 mjesta. Na prvoj utakmici Danske protiv Finske bilo je 15.200 ljudi, protiv Belgije 23.395, a protiv Rusije 23.644 ljudi.

U savezu podsjećaju navijače da prate pravila za ulazak u Dansku. Po sad važećim propisima, to znači potvrdu o cijepljenju protiv covida, preboljenju ili negativnom PCR testu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 64

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne