Obavijesti

Sport

Komentari 12

Sigurdssona pitali zašto stalno Hrvatska prima gol u zadnjim sekundama: 'Fali koncentracije'

Sigurdssona pitali zašto stalno Hrvatska prima gol u zadnjim sekundama: 'Fali koncentracije'

Da nije bilo Pereza de Vargasa, mi smo u prvom dijelu mogli zabiti 25 komada. Primili smo 20, previše. Mentalni padovi bili su preveliki, rekao je Dominik Kuzmanović koji je imao 15 obrana u porazu za kraj od Pariza

VIDEO

Hrvatska je u prva četiri nastupa na rukometnom turniru na Olimpijskim igrama dvaput bila prva, jednom četvrta, jednom treća. U Riju je ispala u četvrtfinalu, Tokio nije ni vidjela, a sad se prvi put oprostila u prvoj fazi natjecanja. Nakon 11. mjesta na Europskom prvenstvu pa dašku bljeska u kvalifikacijama za OI, uslijedilo je novo razočaranje. Nije to mogao promijeniti ni novi izbornik Dagur Sigurdsson. Španjolska je u ključnoj utakmici pobijedila 32-31, do poluvremena nam je zabila čak 20 komada.

Pokretanje videa...

tko je dominik kuzmanović 00:45

- Svi smo razočarani, željeli smo i planirali smo puno više. Nismo iskoristili šanse protiv Švedske i Slovenije. Izgledali smo dobro u drugom dijelu, u prvom nismo. Previše je toga obranio Perez de Vargas, ali smo u drugom pokazali petlju, da smo tim i malo nam je falilo sreće. Ni suđenje nam nije išlo na ruku - požalio se Islanđanin.

Zašto uvijek Hrvatska prima gol u zadnjoj sekundi, upitali su ga.

- Nismo koncentrirani kad zabijemo gol.

Na pitanje o ukupnoj ocjeni Olimpijskih igara nije bilo toliko negativan.

- Švedska je bila negativna, ostalo je ponekad bilo dobro, ponekad nije. Momčad je mlada, golman je mlad, sredina obrane je mlada, oba vanjska šutera su prvi put na Olimpijskim igrama - zaključio je Sigurdsson.

Susret Španjolske i Hrvatske na Olimpijskim igrama u Parizu

Dominik Kuzmanović obranio je 15 lopti, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu.

- Svi smo razočarani. Ostali smo kratki za jedan gol (zapravo za dva, op.a.) i nismo izborili četvrtfinale. Imali smo šansu, ali otišlo je na drugu stranu i to je to od Olimpijskih igara za nas - rekao je Kuzmanović i dodao:

- Da nije bilo Pereza de Vargasa, mi smo u prvom dijelu mogli zabiti 25 komada. Primili smo 20, previše. Mentalni padovi bili su preveliki i za neki veći rezultat tu se moramo poboljšati. Kroz cijele Igre vidjelo se da ova momčad pokazuje napredak, to je pozitivna strana ovoga koliko god smo razočarani. Jedan je gol odlučivao o prolasku dalje i mora ti biti žao. Bit ćemo bolji na domaćem Svjetskom prvenstvu u siječnju.

Zvonimir Srna je istaknuo:

- Svi smo poginuli u ovoj utakmici, nekoliko je lopti odlučivalo i nemam što reći. U prvom dijelu promašili smo šest, sedam zicera, napravili četiri tehničke greške i uzalud je tako stvarati šanse. Ne treba gledati ovu utakmicu, protiv Slovenije smo najviše izgubili. Ta je utakmica bila ključna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera
PRESUDIO MU BAYERN

Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera

Nakon dvodnevnog sasjedanja u Maksimiru su presudili Jakiroviću. Prvi favorit za nasljednika Niko Kovač za sebe i svoj stožer traži plaću kakvu nije zarađivao niti jedan igrač u Dinamovoj povijesti