Obavijesti

Sport

Schumacherov brat otkrio da je homoseksualac, objavio fotku s dečkom: 'Najbolje u životu...'

Schumacherov brat otkrio da je homoseksualac, objavio fotku s dečkom: 'Najbolje u životu...'

Već dvije godine u vezi je s partnerom Etienneom. Na fotografiji koju je objavio, zagrljeni poziraju na brodu i zamišljeno gledaju u pučinu

VIDEO

Obitelj Schumacher jedna je od rijetkih koja se može pohvaliti kako su čak dva člana njihove obitelji istovremeno vozila bolide u Formuli 1. Michael (55), čija je zdravstvena situacija i dalje pod znakom upitnika nakon pada na skijanju, jedan je od najvećih u povijesti, a mlađi brat Ralf (49), iako je vječito bio u sjeni, ostvario je respektabilnu karijeru. Slavio je šest puta u 182 utrke.

Išlo mu je i na privatnom planu. Bio je 14 godina u braku s njemačkom glumicom Corom Schumacher s kojom je dobio sina Davida, ali je ljubav pukla prije devet godina. Navodno su mu smetale njezine golišave fotografije na društvenim mrežama, a nakon razvoda je napravila i korak dalje pa je otvorila profil na stranici za odrasle. 

Formula 1 Championship - Formula 1 Grand Prix de Monaco - Free Practice 1 and 2

Nije se puno znalo o Ralfovom ljubavnom statusu nakon razvoda. Krio je detalje iz svog privatnog života, no sada je odlučio svima otkriti tko je nova ljubav njegovog života.

- Najbolja stvar u životu je kada pored sebe imaš pravog partnera s kojim možeš podijeliti sve - napisao je Ralf Schumacher i otkrio kako je homoseksualac. Već dvije godine u vezi je s partnerom Etienneom. Na fotografiji koju je objavio, zagrljeni poziraju na brodu i zamišljeno gledaju u pučinu. 

Prošlo je deset godina od teške nesreće u kojoj je na skijanju nastradao Michael Schumacher. Nitko izvan obitelji ne zna u kakvom je stanju, ali je Ralf nedavno za medije progovorio o svome bratu. 

-  Nedostaje mi moj Michael iz tog vremena. Život je ponekad nepošten. Michael je kroz život često imao sreće, ali onda se dogodila ta tragična nesreća. Njegova nesreća imala je veliki utjecaj i na mene - izjavio je nedavno za Bild. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Bayern - Dinamo 9-2: Debakl i najteži europski poraz 'modrih'! Nemilosrdni Bavarci zabili devet
TEŽAK PORAZ 'MODRIH'

Bayern - Dinamo 9-2: Debakl i najteži europski poraz 'modrih'! Nemilosrdni Bavarci zabili devet

Dinamo je živnuo početkom drugog dijela i smanjio na 3-2 i nakon toga se igra 'modrih' raspala. Nemilosrdni Bavarci nisu popuštali i zabili su čak devet golova, od čega je četiri zabio Harry Kane