Obavijesti

Sport

Komentari 2

Saint-Etienne nije u 11 zadnjih pokušaja pobijedio Marseille

Saint-Etienne nije u 11 zadnjih pokušaja pobijedio Marseille
1

Domaćin Saint-Etienne se bori s neugodnom tradicijom protiv Marseillea, a u prilog im ne ide ni odlična forma Baupove ekipe. Bez pobjede su u zadnjih 11 utakmica

VIDEO

Saint-Etienne je nedjeljnim porazom u Lorientu ostao bez realnih izgleda za plasman u Ligu Prvaka, a kako su Europsku ligu izborili osvajanjem Liga kupa, jedini preostali motiv im je borba za četvrto mjesto, koje bi im donijelo kasnije uključenje u kontinentalno natjecanje. Zadatak nije nimalo lagan, nakon Marseillea ih čeka gostovanje kod izravnog konkurenta Lillea koji im trenutno bježi jedan bod.

Na Moustoiru je podbacila inače jača strana ekipe, obrana, koja je dvaput neobjašnjivo ostavila domaće napadače same u šesnaestercu. Bilo je to prvi put od početka sezone da su primili više od dva gola.

- Ljut sam jer smo podbacili na mentalnom planu. Za igranje na ovoj razini potrebno je konstantno dokazivanje, a mi smo na terenu imali previše igrača koje to nije zanimalo - izjavio je kasnije trener Galtier.

Zvučno ime poput Marseillea bi ih trebalo dodatno inspirirati, tim više zbog tradicije - bez pobjede su u 11 susreta (0-4-7). Bit će bez kažnjenog beka Clerca pa će na desnu stranu preseliti Perrin, a njegovu poziciju pokriti Bayal. Od ranije su 'out' i lijevi bek Brison, te dvojica dugoročnih.

Gosti su pobjedom nad Toulouseom (i porazom Lyona od PSG-a) riješili sve dvojbe oko plasmana - sigurno će završiti na drugom mjestu. 

- U posljednjih 10 utakmica smo neporaženi te smo pokazali kako smo možda mogli i do naslova. U odličnoj smo formi, te u tom tonu želimo i završiti sezonu - ističe gostujući trener Baup. 

Izazov do kraja im je možda dokazati navijačima da i oni znaju nešto za što su ih kroz sezonu uglavnom uskraćivali - igrati kvalitetan napadački nogomet.

Pozitivne znakove pokazali su prije dva tjedna protiv Bastie, u subotu su bili nešto manje razigrani, no to je djelomično zasluga i guste srednje linije Toulousea koja je uspješno zatvorila glavnog kreativca Valbuenu. Protiv ambicioznijeg ASSE-a imat će više prostora.

Trener Baup naglasio je da očekuje igru "na istoj razini", te upozorio na "podsvjesno opuštanje". S vjerojatnim povratkom u obranu oporavljenog Fannija, nedostaje mu još samo veznjak Cheyrou.

Tekst preuzet sa dvoznak.com - adrese za pametno klađenje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Prijenosi HNL-a opet na HTV-u. Evo koje su utakmice izabrali
BESPLATNO ZA SVE

Prijenosi HNL-a opet na HTV-u. Evo koje su utakmice izabrali

Uz nositelja televizijskih prava MAXSport jednu utakmicu po kolu prenosit će javna televizija na drugom programu. Već u 11. kolu u rasporedu je prvi okršaj klubova iz velike četvorke

Dalić ostao bez Livakovića pa iznenadio odgovorom o odabiru golmana! Posve novi pristup...
TKO ĆE NA GOL?

Dalić ostao bez Livakovića pa iznenadio odgovorom o odabiru golmana! Posve novi pristup...

Plus+ Labrović brani u Bundesligi, Kotarski je najvažnija karika PAOK-a, a Ivušić je i dalje na Cipru. I to mu ne ide u prilog. A pozivu se još nadaju Nevistić, Lučić, pa i Horkaš koji je počeo braniti u španjolskoj Primeri...
FOTO Sutkinja iz seks skandala ima novi posao! Nikad nećete pogoditi koji. Šalimo se. Hoćete
ZAOKRET U KARIJERI

FOTO Sutkinja iz seks skandala ima novi posao! Nikad nećete pogoditi koji. Šalimo se. Hoćete

Elif Karaarslan najavila je tužbu prema Turskom nogometno savezu koji ju je suspendirao nakon što se u javnost probila njezina snimka seksa s starijim turskim delegatom iz svlačionice