Obavijesti

Sport

Komentari 0

Šafarić: Žao mi je zbog Zekića, a za Jelenića nije ni stigla ponuda

Šafarić: Žao mi je zbog Zekića, a za Jelenića nije ni stigla ponuda

Prošla sezona bila je očaj živi. Cijelo vrijeme sam se mučio s ozljedama, rekao je kapetan Igor Postonjski uoči oproštaja od ove sezone. Varaždin dočekuje Osijek koji je otpustio trenera

VIDEO

Dan nakon što je sa svojom ekipom pobijedio Rijeku, Osijek je smijenio trenera Zorana Zekića i u zadnjoj utakmici sezone protiv Varaždina momčad će voditi Ivo Smoje.

- Žao mi je zbog Zeke jer je sa svojim stožerom napravio dobar rezultat - pomladili su ekipu i osigurali nastup u Europi. Ipak su im Dinamo, Rijeka i Hajduk previše odmakli, pa više realno nisu niti mogli napraviti - ističe Nikola Šafarić, trener i sportski direktor Varaždina koji protiv Osijeka očekuje partiju nadigravanja.

Pokretanje videa...

Sažetak Istra 1961 - Varaždin 01:36

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

- Vodit će ih Ivo Smoje, čovjek izuzetne energije. No, posljednje naše kvalitetne izvedbe daju nam zapravo nadati se bodovima protiv Osijeka. Ipak, želimo potvrditi to šesto mjesto - rekao je Šafarić koji u zadnjem kolu ne može računati na ozlijeđene Mitrovskog i Jelenića.

Baš se prije nekoliko dana pojavila priča da će spomenuti Luka Jelenić iduće sezone preseliti u Osijek.

- Kao i vi to sam pročitao, no nikakva konkretna ponuda za Jelenića u klub nije stigla. Kad stigne, vidjet ćemo što će biti - ističe Šafarić.

Dinamo i Varaždin sastali se u zaostalom 5. kolu SuperSport HNL-a

Uz Jelenića i Mitrovskog, ove sezone stožeran igrač bio je kapetan Igor Postonjski koji je odigrao sezonu na visokoj razni.

- Prošla sezona bila je očaj živi. Cijelo vrijeme sam se mučio s ozljedama. Ova sezona za mene je bila vrlo kvalitetna. Imao sam konstantu i svi su zadovoljni, pa i ja osobno. No najvažnije da smo kao ekipa odigrali bolju sezonu nego prošlu jer smo pobjeđivali ekipe sa samoga vrha, a uz to je klub prodao petoricu igrača - ističe Postonjski.

Hajduk, Rijeku i Osijek Varaždinci su ove sezone pobjeđivali, no Dinamo ni jednom nisu uspjeli. Zagrebački klub uzeo je na kraju dvostruku krunu.

- Za mene očekivano. Iako je Dinamo imao turbulentnu sezonu, Rijeka i Hajduk nisu iskoristili period kad je Dinamo bio najranjiviji te im nisu pobjegli na veću bodovnu razliku. A Dinamo je ipak Dinamo. Presudilo je iskustvo igranja velikih europskih utakmica i njihov pobjednički gard - zaključio je Šafarić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne