Obavijesti

Sport

Komentari 7

Rusi su se opijali uoči prve utakmice protiv Slovenije?

Rusi su se opijali uoči prve utakmice protiv Slovenije?
1

Nije poznato tko su "igrači iz bara hotela", ali su svi nogometaši redom negirali takve optužbe, dok su braća Vasilij i Aleksej Berezucki podigli tužbu

VIDEO

S obzirom na informacije kojima barataju ruski mediji, nije niti čudo da se njihova nogometna reprezentacija nije plasirala na Svjetsko prvenstvo iduće godine. Rusija je, podsjetimo, igrala dvije dokvalifikacijske utakmice sa Slovenijom. U prvom je ogledu pobijedila u Moskvi 2-1, no u uzvratu su poraženi 1-0 čime se, mimo očekivanja, na jug Afrike plasirala slovenska reprezentacija.
Nogometni savez Rusije je, pak, pokrenuo internu istragu, a na osnovi sumnje da se nekolicina njihovih reprezentativaca, večer uoči prve dokvalifikacijske utakmice, upustila u dugu večer pijanstva i tulumarenja. Ruska tv postaja Kanal 1 imala je ekskluzivni razgovor s djelatnicima hotela Merriot, koji su potvrdili priču po kojoj je nekolicina reprezentativaca do pet sati ujutro ispijala velike količine alkohola u hotelskom baru.
Nije poznato tko su "igrači iz bara hotela", ali su svi nogometaši redom negirali takve optužbe, dok su braća Vasilij i Aleksej Berezucki podigli tužbu protiv spomenute tv postaje.
- Ne znam za tu priču. Načuo sam koliko i drugi, ali osobno ne znam ništa više o svemu. No, u Rusiji se respektira Kanal 1 i ne vjerujem da bi izmišljali. Ali, prvo se mora utvrditi i dokazati takvo što  - rekao je izbornik Rusije Guus Hiddink, te nastavio:
- Znam da su određeni reprezentativci imali problema s noćnim životom, ali to se događalo prije mog dolaska na izborničku dužnost. Dok sam tu, nisam svjedočio nikakvom takvom izgredu, niti sam od drugih ljudi čuo za slične izgrede. Bilo je malih ispada, ali takvo što smo uvijek sankcionirali - završio je Nizozemac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne