Obavijesti

Sport

Komentari 33

Roma 'slomila' Inter u Milanu: Briljirao je 'Princ Rima' Totti

Roma 'slomila' Inter u Milanu: Briljirao je 'Princ Rima' Totti
3

Roma je pobijedila Inter na Guiseppe Meazzi 3-0, a dva gola za Rimljane zabio je legendarni Francesco Totti. Prvi odličnim udarcem iz daljine, a drugim iz penala

VIDEO

Seria A je u 7. kolu na Guiseppe Meazzi ponudila susret dvije dosad neporažene momčadi u prvenstvu, Intera i Rome. Rimljani su u Milano stigli sa šest pobjeda u nizu, a odličnu formu potvrdili su i uvjerljivom 3-0 pobjedom protiv 'nerazzurra' te im tako nanijeli prvi poraz u sezoni.

Roma je povela u 18. minuti, a strijelac je bio Francesco Totti. Gervinho je ostavio loptu za 'Princa Rima' koji udarcem s 20-ak metara pogađa u kut za vodstvo Rome 1-0.

U 40. minuti Gervinho je izborio penal, a siguran strijelac je ponovno bio Francesco Totti.

Novi udarac Inter je dobio u samoj završnici prvog poluvremena. Za 3-0 na asistenciju Kevina Stootmana zabio je iskosa s desne strane Florenzi.

U nastavku nije bilo promjene rezultata, iako je bilo prilika na obje strane. Spomenimo kako je od 79. minute Inter imao igrača više nakon što je zbog drugog žutog kartona isključen Balzaretti.

Mateo Kovačić za Inter je igrao od 57. minute, dok je Tin Jedvaj cijelu utakmicu gledao s klupe Rome.

U drugoj utakmici igranoj u subotu Atalanta je pobijedila na gostovanju kod Chieva 1-0. Gol odluke zabio je Moralez u 16. minuti. Pamić kod domaćina, kao ni Livaja kod gostiju nisu ulazili u igru.

Derbi vikend: Okršaj velikana u Serie A, spektakl u Argentini...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 33

VIDEO