Obavijesti

Sport

Komentari 0

Roger: Nakon Karlovića ne znam u kakvoj sam formi

Roger: Nakon Karlovića ne znam u kakvoj sam formi
1

ovaj meč s Karlovićem mi je bio daleko prikladniji za tvrdu podlogu nego li zemlju. Tako je uvijek s Karlovićem, rekao je Švicarac nakon pobjede

VIDEO

Drugi tenisač svijeta Roger Federer imao je uspješan start na ATP turniru Masters serije 1000 u Rimu. Sa 6-4, 6-4 je Švicarac u 2. kolu pobijedio hrvatskog tenisača Ivu Karlovića. Bio je to deveti međusobni meč i osma pobjeda Federera. Karlović je bio bolji jedino tijekom ljeta 2008. godine, na američkom betonu Cincinnatija.
- Naporno sam radio i dobro se, mislim, pripremio za turnir u Rimu. No, koliko dobro, stvarno mi je teško reći. Nakon što odigrate meč protiv Ive Karlovića stvarno ne znate gdje ste, je li to dobro ili nije. Uostalom, ovaj meč s Karlovićem mi je bio daleko prikladniji za tvrdu podlogu nego li zemlju. Tako je uvijek s Karlovićem - rekao je Federer i nastavio:
- Sve je u srijedu bilo pitanje reakcije i refleksa. Igra je bila po strani.
Federer je ipak pohvalio hrvatskog tenisača za njegovu igru na početku meča.
- U prva dva svoja servis gema sam imao dosta problema. Odnosno, Karlović me iznenadio jer je dobro reagirao s osnovne linije. Dobro je napadao. I kada sam izvukao ta dva gema u nastavku je sve bilo lakše. Posebno mi je bilo drago što sam u drugom setu vrlo brzo došao do breaka. To me smirilo za nastavak meča - zaključio je Federer.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO