Obavijesti

Sport

Komentari 22

Rijeka prodala Franju Ivanovića

Rijeka prodala Franju Ivanovića

Ivanović je čekao uzvrat s Olimpijom kako bi napustio Rujevicu i napravio novi korak u karijeri. Odlazi u Belgiju, a Rijeka je bogatija za četiri milijuna eura

VIDEO

Mladi hrvatski reprezentativac Franjo Ivanović (20) napušta Rijeku i svoje talente seli u Belgiju. Točnije, u Union St. Gilloise, koji je dogovorio njegov transfer još ranije ovoga tjedna, ali je cijeli posao čekao rasplet doigravanja za Konferencijsku ligu između Rijeke i Olimpije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Sažetak Osijek - Rijeka 01:11

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Riječani su tu neslavno prošli i primili čak pet golova u uzvratu u Sloveniji, a hrvatski doprvak izgubio je i glavnog napadača. U 51 utakmici za Rijeku, Ivanović je zabio 16 golova i četiri puta asistirao. U ugovoru s Rijekom imao je otkupnu klauzulu od četiri milijuna eura koju je belgijski klub aktivirao.

Ivanović se nalazi i na popisu U-21 reprezentacije Ivice Olića, a očekuje se kako će u Belgiji napraviti potreban iskorak prema glavnoj reprezentaciji. Belgijskom klubu pridružio se na četverogodišnjem ugovoru.

- Od prvog dana kad sam stigao u Rijeku osjetio sam potporu svih ljudi kao i navijača koji su nas nosili. Rijeka mi je pružila priliku da se afirmiram i dolazak na Kvarner se pokazao kao pun pogodak. Kad se osvrnem na moje vrijeme u bijelom dresu bilo je tu puno odličnih utakmica cijele ekipe, velikih pobjeda i zajedničkih slavlja. Ostao je naravno žal za prošlom sezonom i što na kraju sve, što smo dobro napravili, nismo okrunili barem jednim trofejem. Hvala svim navijačima na podršci, moram istaknuti i zahvaliti se istočnoj tribini koja je, u dobrim i lošim trenucima, skandirala moje ime, i to mi je jako pomoglo kad stvari na travnjaku se nisu odvijale kako smo željeli - rekao je Ivanović za klupske stranice Rijeke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 22

VIDEO

Dinamo - Hajduk 0-1: Livaja šokirao Maksimir i doveo 'bile' na vrh prvenstvene tablice
6. KOLO HNL-A

Dinamo - Hajduk 0-1: Livaja šokirao Maksimir i doveo 'bile' na vrh prvenstvene tablice

DINAMO - HAJDUK 0-1 Pogotkom Livaje iz 70. minute Hajduk je odnio sva tri boda s Maksimira u dramatičnoj utakmici koja se igrala više od 100 minuta. Tako su 'bili' barem privremeno preuzeli vrh poretka HNL-a