Obavijesti

Sport

Komentari 45

Rijeka na Maksimiru: Mislim da ne bi trebali imati problema...

Rijeka na Maksimiru: Mislim da ne bi trebali imati problema...
1

Ovo je utakmica u kojoj nemamo što izgubiti. Igramo protiv zvučnog imena, kluba koji bi svatko u ligi htio pobjediti. Pokušat ćemo osvojiti tri boda, rekao je Kek

VIDEO

Nogometaši Rijeke, nakon povijesnog boda u Europskoj ligi protiv Betisa, u nedjelju u 12. kolu Prve HNL gostuju na Maksimiru kod Dinama, koji je u četvrtak uvjerljivo izgubio kod Ludogoreca.

- Nikako mi ne odgovara to kako su prošli u Bugarskoj jer će sigurno biti maksimalno motivirani - rekao je trener Rijeke Matjaž Kek, te dodao:

- Moramo opet biti hrabri, taktično disciplinirani. Moramo u svakom momentu znati što činiti kad imamo i kad nemamo loptu, ali prije svega moramo se postaviti kao Rijeka, kao ekipa koja ima svoj karakter.

Kek ističe kako njegovi igrači nemaju pritisak te je najavio kako će Rijeka ići na tri boda.

- Ovo je utakmica u kojoj nemamo što izgubiti.  Ali igramo protiv zvučnog imena, kluba koji bi svatko u ligi htio pobijediti. Nije grijeh da i mi pokušamo osvojiti  tri boda. Sigurno nećemo igrati na bod. Jer kad smo hrabri svakom možemo zagorčati život.

Rijeka oslabljena, ali želi tri boda

Rijeka će biti oslabljena neigranjem Škarabota, Zlomislića, Jugovića, Leškovića, Tomečaka..., ali unatoč tome nadaju se kako mogu do pete pobjede u povijesti HNL-a na Maksimiru protiv Dinama.

- Bit će sigurno napeta i teška utakmica. Oni će sigurno htjeti dokazati da su ekipa za prvo mjesto. To je težak teren, ali ovo je nova Rijeka i mislim da ne bi trebali imati problema - rekao je branič Rijeke Mateo Bertoša.

Ivanković uoči Rijeke: Da ne vjerujem u momčad, otišao bih

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 45

VIDEO