Obavijesti

Sport

Komentari 24

Renesansa Matea Kovačića u 'vatrenima'. Izašao je iz sjene i postao naš ponajbolji igrač

Renesansa Matea Kovačića u 'vatrenima'. Izašao je iz sjene i postao naš ponajbolji igrač
5

Još od SP-a 2022. Mateo Kovačić igra jako dobro u dresu hrvatske reprezentacije i u zadnje dvije godine je ponajbolji, ako ne i najbolji igrač "vatrenih". U izostanku Broza, nameće se kao rješenje na "šestici"...

VIDEO

Hrvatska nogometna reprezentacija izgubila je od Portugala 2-1 u 1. kolu Lige nacija, a jedan od najboljih igrača "vatrenih" ponovno je bio Mateo Kovačić (30). Veznjak Manchester Cityja već je u kontinuitetu ponajbolji, ako ne i najbolji igrač naše reprezentacije. 

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Izabel Kovačić pokazala što rade Gvardiol i Mateo u slobodno vrijeme: 'Ovo je stvarni život...' 00:43

Protiv Portugala je u prvom poluvremenu bio najbolji igrač Hrvatske, a u jednom trenutku "naslagao" je nekoliko portugalskih igrača u svom karakterističnom slalomu. VIDEO Kovačićevog prodora pogledajte OVDJE.

Mateo Kovačić protiv Portugala:

Međutim sjajne igre veznjaka Manchester Cityja nisu novost, još od Svjetskog prvenstva 2022. u Kataru Kova igra jako dobro za našu selekciju. Dugo su ga navijači čekali i tražili, ali u zadnje dvije godine mogu gledati jako dobrog Kovačića u dresu reprezentacije. Luka Modrić (38) pretvara se više u lidersku personu i figuru, dok u samoj igri Kovačić preuzima konce naše reprezentacije. 

Susret Portugala i Hrvatske u 1. kolu Lige nacija

S 30 na leđima, ispred njega su još tri, četiri vrhunske godine nogometa, naročito ako ostane u nekoj od najjačih europskih liga. Pisali smo o bogatoj ponudi saudijskog Al Nassra koja bi našeg igrača učinila znatno plaćenijim nego je sada u Engleskoj. Ipak, do zime svakako ostaje u Cityju, a nakon toga ćemo vidjeti. Ako pristane na uvjete Saudijaca, imat će plaću od 64 milijuna eura i postat će sedmi najplaćeniji igrač na svijetu, prenio je američki CBS

Otkad se umirovio Marcelo Brozović, "vatreni" potencijalno imaju problem na poziciji "šestice". Kandidati za tu poziciju su brojni; od Petra Sučića, preko Nikole More, Kristijana Jakića, pa sve do Josipa Mišića. Ipak, Kovačić je znao odigrati i na toj poziciji i ulozi u Manchester Cityju i izgledalo je vrlo dobro. 

Susret Portugala i Hrvatske u 1. kolu Lige nacija

Ove je sezone odigrao četiri utakmice i zabio jedan gol, a dresu "građana" ukupno je odigrao 50 utakmica i zabio četiri gola, uz jednu asistenciju. U karijeri je osvojio četiri Lige prvaka, Premier ligu, La Ligu, četiri Svjetska klupska prvenstva i isto toliko europskih superkupova. Za reprezentaciju Hrvatske je nastupio 105 puta i zabio pet golova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 24

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni
PROMJENA ILI NE?

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!