Obavijesti

Sport

Komentari 7

Redknapp kažnjava čak 16 Tottenhamovih partijanera

Redknapp kažnjava čak 16 Tottenhamovih partijanera
1

Kapetan Tottenham Robbie Keane 'zakuhao' je frku kad je menadžeru Harryju Redknappu rekao da idu na golf izlet. No, radilo se o ludom tulumu

VIDEO

Sa menadžerom Tottenhama Harryjem Redknappom jednostavno nema šale. U to će uskoro uvjeriti čak 16-orica 'odbjeglih' nogometaša koji su prije desetak dana odlučili iskorstiti slobodan dan za božićnu zabavu u Dublinu. Predvodnik nestašnih igrača Robbie Keane izigrao je Redknappovo povjerenje kad mu je lagao da momčad vodi na golf-izlet u Irsku. Čuvši od medija za njihovo 'lumpovanje', strogi Harry je jednostavno poludio.
- Bio sam stvarno šokiran kad su me nazvali novinari i pitali za zabavu. Stvarno nisam ništa znao o tom putovanju. Uopće nisam sretan zbog toga i nakon što riješimo dvoboj s Blackburnom ovog vikenda žestoko ću se obračunati sa svim igračima koji su u tome sudjelovali. Odmah u ponedjeljak ujutro - oštro je reagirao Redknapp koji ne dopušta opuštanje za vrijeme praznika s obzirom da Premierliga ni tad ne miruje.
Još nije poznato da li su zabavi nazočili i trojica hrvatskih reprezentativca, no sasvim je sigurno da su poziv odbili Palacios, Pavljučenko, Bale i Giovani dos Santos.
Redknapp je mišljenja da profesionalni noogmetaši nemaju pravo na takve izlete makar to bilo i za božićne praznike.
- Zabavno je možda prirediti božićni party u uredu, ponapijati se, popadati uokolo i izgledati jako glupo. Profesionalni nogometaši to si, međutim, ne smiju dopustiti. Ja sam trener i ne bi mi nikad palo napamet izaći da bih se napio, pao s nogu ili se potukao. Nisam tako glup.
Neodgovoran čin Robbie Keana mogla bi ga koštati kapetanske vrpce dok će ostale prijestupnike kazna dočekati u ponedjeljak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne