Obavijesti

Sport

Komentari 15

Realov stoper žestoko uletio u Modrića, Luka ostao ležati...

Realov stoper žestoko uletio u Modrića, Luka ostao ležati...

Njemački stoper Antonio Rüdiger veliko je pojačanje Reala za novu sezonu, no Carlo Ancelotti će mu morati objasniti da ne 'tuče' i svoje suigrače na treningu

VIDEO

Nogometaši Real Madrida prošle sezone osvojili su Ligu prvaka i La Ligu, a u novoj sezoni žele tripletu. Bit će teško zadržati primat u europskom nogometu jer i ostali klubovi su se pojačali, ali najbolji igrači poput Luke Modrića, Karima Benzeme i Viniciusa su ostali i to je najveće pojačanje Reala. 

Pokretanje videa...

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je Francuze prvi put u povijesti 01:08

Madriđani bruse formu i kuju planove za novu sezonu na pripremama u Los Angelesu. Noćas od 4 i 30 čeka ih prijateljski ogled protiv Club Americe iz San Francisca, a mnogi navijači Reala hvatali su se za glavu ugledavši jednu scenu na posljednjem treningu uoči utakmice.

Champions League Final - Liverpool v Real Madrid

Njemački stoper Antonio Rüdiger veliko je pojačanje Reala za novu sezonu. Došao je besplatno na Bernabeu, ali morat će se itekako dokazati kako bi zaradio mjesto u prvih 11. Ipak, čini se kako je Nijemac malo predoslovno shvatio savjete Carla Ancelottija 'ne daj nikome da prođe i ostavi srce na terenu'. U pokušaju da se dokaže, ruši i tuče na sve strane. Sudeći po pripremama, ove sezone bi Realova bolnica mogla biti puna Rüdigerovih 'žrtava'.

UEFA Nations League Germany vs England

Prije nekoliko dana prežestoko je uletio u sirotog Edena Hazarda koji se od dolaska ionako muči s ozljedama, a ovaj put je pokosio našeg maestra Luku Modrića

Luka je vodio loptu, a onda se niotkuda pojavio Nijemac koji je pokupio i Modrića i loptu. Tko leži, ne bježi. Bolni urlici zaorili su se terenom, a Luka je ostao na travnjaku. Na sreću Reala, ali i Rüdigerovu, sve je prošlo bez posljedica. 

Champions League Final - Liverpool v Real Madrid

A što se tiče savjeta 'ne daj nikome da prođe', Ancelotti će morati ipak objasniti Rüdigeru da se to odnosi na protivničke igrače. Modrić je od neprocjenjive važnosti za Real, maestro i čarobnjak na terenu, a u rujnu će napuniti 37 godina. Ozljeda takvog igrača bila bi ogroman udarac za Madriđane pa mu netko mora reći da se ovako jednostavno ne ulijeće u vlastite suigrače.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 15

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić