Obavijesti

Sport

Komentari 9

Realov junak: Modrić mi je tata

Realov junak: Modrić mi je tata

Luka Modrić tek je nekoliko mjeseci mlađi od Rodrygovog oca, a Brazilac zbog toga ima ogromno poštovanje prema kapetanu "vatrenih"

VIDEO

Real Madrid slavio je u reprizi prošlogodišnjeg četvrtfinala Lige prvaka i drugu godinu za redom izbacio Chelsea iz ovog natjecanja. Rezultat je bio identičan kao u prvoj utakmici (2-0), a za pobjedu se pobrinuo mladi Brazilac Rodrygo (22). Brzonogi krilni igrač prvi gol zabio je u 58. minuti, da bi cijelu priču zaokružio realizacijom sjajne akcije deset minuta prije kraja utakmice.

POGLEDAJTE VIDEO: Tajni jelovnici šampiona

Pokretanje videa...

Tajni jelovnici šampiona 01:14
Oršić bio na Stamford Bridgeu. Još jesenas rušio je Chelsea...
Oršić bio na Stamford Bridgeu. Još jesenas rušio je Chelsea...

I prošle godine Rodrygo je bio poguban za Chelsea. Tada je također u osamdesetoj minuti, nakon sjajne asistencije Luke Modrića (37) zabio gol koji je odveo utakmicu u produžetke. Rodrygo sjajno surađuje s kapetanom "vatrenih" na terenu, ali već su nekoliko puta potvrdili da imaju odličan odnos i van njega.

- Modrić uvijek razgovara sa mnom kad proživljavam teške trenutke. Rekao mi je da budem miran. Zahvaljujem mu na svemu što čini za mene. On je moj tata - rekao je Rodrygo nakon pobjede u četvrtfinalu.

Real u polufinalu Lige prvaka! Modrić srušio Kovu u Londonu
Real u polufinalu Lige prvaka! Modrić srušio Kovu u Londonu

Rodrygo Modrića zove "tata" jer je tek godinu dana mlađi od Rodrygovog oca. Mladi Brazilac je izjavio kako zbog godina ima ogromno poštovanje prema Modriću i kako ga je Luka uzeo "pod svoje" u svlačionici Reala.

- Kada je saznao da mi otac ima 35, nije mi vjerovao. Tada mi je rekao da ga trebam poštovati jer je dovoljno star da mi bude otac. Od tada me stalno zove 'sine', a ja njega 'tata' - rekao je jednom prilikom.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Chelsea - Real 0-2

Tješio ga je nakon ispadanja u Katru

Rodrygo je bio jedan od tragičara Brazila na Svjetskom prvenstvu. Dominik Livaković obranio mu je penal u raspucavanju, a nakon tog poraza Luka mu je prišao i pokušao ga utješiti.

- On je sjajan dečko, jako ga volim, imamo izuzetno dobar odnos. Žao mi je što se to dogodilo baš njemu - izjavio je Modrić nakon četvrtfinala u Katru.

Nakon nedavne pobjede protiv Barcelone u kupu Rodrygo je izjavio:

- Želim uzeti Modrićevu desetku na dresu nakon što Luka ode iz Reala.

Ako nastavi s ovako sjajnim igrama, sigurni smo da će mu "tata" sa zadovoljstvom prepustiti svoj dres. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić