Obavijesti

Sport

Komentari 44

Real Madrid srušio Napoli u spektaklu, Modrić igrao...

Real Madrid srušio Napoli u spektaklu, Modrić igrao...
8

Real Madrid je u fantastičnoj utakmici pobijedio Napoli (3-2) u 2. kolu Lige prvaka i došao do druge pobjede. Momčadi su se izmjenjivale u vodstvu, a pobjednika je presudio autogol Mereta

Real je slavio kod najvećeg konkurenta u skupini Napolija i napravio veliki korak ka nokaut fazi. Talijanski prvak je poveo golom Norvežanina Lea Ostgarda nakon greške vratara Kepe, a Real je preokrenio u prvom dijelu pogocima Viniciusa i Belinghama.

Zielinski je iz penala izjednačio u 54. minuti, a pobjedu je Kraljevskom klubu donio Federico Valverde bombom u 78. minuti. Luka Modrić je ušao u igru u 64. minuti i odigrao solidnih pola sata. Uostalom, jedan je od zaslužnih za pobjedu Reala. Njegov ubačaj iz kornera odbili su stoperi Napolija, a lopta je pala na desnicu Valverdea koji je spektakularno zabio s 25 metara. Gol je na kraju pripisan kao autogol Mereta jer ga je lopta pogodila u leđa. Golove pogledajte OVDJE

Champions League - Group C - Napoli v Real Madrid

Ranije danas u istoj skupini Braga je u gostima pobijedila Union Berlin s 3-2. Real je osvojio šest bodova, Napoli i Braga po tri, a Union Berlin je bez bodova. U sljedećem kolu Napoli dočekuje Union Berlin, dok Real dočekuje Bragu.

U skupini D Inter je kao domaćin pobijedio Benficu 1-0 golom Markusa Thurama u 62. minuti. Petar Musa je ušao za klub iz Lisabona u 68. minuti. Ranije danas Real Sociedad je u gostima pobijedio Salzburg sa 2-0. Real Sociedad i Inter imaju po četiri boda, Salzburg tri, a Benfica je bez bodova. U sljedećem kolu Inter dočekuje Salzburg, dok će Benfica ugostiti Real Sociedad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Liga prvaka, 2. kolo 21.00 , Napulj, stadion Diego Armando Maradona
Napoli
Ostigard 19', Zielinski 53'
2 : 3
Real Madrid
Vinicius 27', Bellingham 34', Meret (ag) 78'
Sortiranje događaja
90+5'

Kraj utakmice u Napulju! Real Madrid je slavio u spektakularnom susretu i došao do nova tri boda. 

90'

Igrat će se još pet minuta sudačke nadoknade.

84'

Real se povukao nakon spektakularnog gola za novo vodstvo. Napoli je preuzeo posjed, ali nema ideju kako probiti blok gostiju. 

78'

Gooooooooooooooooooool! Kakva bombetina Valverdea!

Modrić je ubacio iz kornera, domaćini su to odbili izvan šesnaesterca, a lopta je došla do Valverdea koji je uštopao loptu pa s 25 metara silovito opalio i od prečke je pospremio u gol! Lopta je pogodila igrača Napolija, malo promijenila smjer, loptu je dirao i golman Meret nakon što je pogodila prečku, no taj projektil bilo je nemoguće zaustaviti. Lopta je završila u mreži.

Ipak, gol nije pripisan Valverdeu, već kao autogol Mereta. Gol pogledajte OVDJE

75'

Ancelotti je uveo još malo svježine u napad. Joselu je ušao umjesto Rodryga, a to nam i odaje novi stil igre Reala. Uslijedit će sada kanonada ubačaja pred gol Napolija za stasitog Španjolca. 

Komentari 44