Obavijesti

Sport

Komentari 20

Reakcije navijača nakon slavlja nad Škotima: 'Tragikomedija. A je li navijanje svaki put takvo?'

Reakcije navijača nakon slavlja nad Škotima: 'Tragikomedija. A je li navijanje svaki put takvo?'

HRVATSKA - ŠKOTSKA 2-1 Realno nezaslužena pobjeda obzirom na igru. Perišić previše gubi lopte, a onakve reakcije stopera se ne trebaju ni spominjati, riječi su jednog razočaranog navijača nakon pobjede

VIDEO

Šest bodova je u džepu nakon tri kola, a već u utorak pobjedom protiv Poljske možemo osigurati eliminacijsku fazu Lige nacije. To je ono što najviše veseli, ali prikazana igra protiv Škotske nikoga nije očarala, ni izbornika Zlatka Dalića, a ni navijače.

Pokretanje videa...

Hrvatska - Škotska 2-1: Kakva drama! VAR spasio 'vatrene' u posljednjim sekundama 00:43

"Vatreni" su pobijedili Škote (2-1) u trećem kolu Lige nacija, no opet smo drhtali do samog kraja. Čak smo i primili gol u petoj minuti sudačke nadoknade, ali srećom on je bio poništen zbog zaleđa. Prije mjesec dana Hrvatska je odigrala jako dobro protiv Poljaka i dominirala cijeli susret, no ovaj put su opet na vidjelo izašle mane. Mučili smo se, radili neshvatljive pogreške, a u napadu nerijetko izgledali bezidejno. Ipak, dignuli smo se kada je trebalo i napravili dovoljno za pobjedu. I to je ono što je najvažnije.

Slavlje hrvatskih igrača nakon pobjede u suretu sa Škotskom

Bez obzira na tri boda, prevelika negativa vlada među navijačima. Čitajući komentare na društvenim mrežama, netko tko nije gledao utakmicu pomislio bi da smo izgubili.

- Molimo vas da ukinete prijenos utakmica i prebacite na radio jer ovo kako ova reprezentacija igra pod vodstvom ovog gospodina doktora Dalića je sve samo ne gledljivo.

- Baturina je trebao igrati od prve minute…

- Realno nezaslužena pobjeda obzirom na igru. Perišić previše gubi lopte, a onakve reakcije stopera se ne trebaju ni spominjati. Nikada se lopta ne izbija u smjeru gola, hvala Bogu, to smo učili kao prvašići na treninzima. Ono nas je samo VAR spasio.

Slavlje hrvatskih igrača nakon pobjede u suretu sa Škotskom

- Ne mogu nikako shvatiti zašto uvijek u posljednjih 15 minuta moramo drhtati pred našim golom. 

- Apsolutna tragikomedija kako smo igrali, puka sreća nas spasila, realno trebalo bi biti 2-2, jer nismo zaslužili ovu pobjedu. Nemojte me krivo shvatiti, ovakvom ispodprosječnom igrom nećemo daleko - a pogotovo protiv mnogo jačih reprezentacija, uz svo dužno poštovanje prema doslovno svima.

Susret Hrvatske i Škotske u 3. kolu Lige nacija Susret Hrvatske i Škotske u 3. kolu Lige nacija

Ipak, ima i onih koji su optimističniji i svjesni da su nam Škoti uvijek bili tvrd orah.

- Škotska je ekipa koja nam ne leži, ovo je tek druga pobjeda u sedam utakmica. Smijenili su nam dva izbornika u prošlosti, najvažnija su tri boda.

A neke je razočarala atmosfera na rasprodanom Maksimiru. 

- Prvi put sam uživo na reprezentaciji bio i nadam se da nije uživo navijanje svaki put ovako, ovaj put je totalno podbacilo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 20

VIDEO

Dalić mijenja: Ovo je vjerojatni sastav Hrvatske protiv Poljske
'VATRENE' PROMJENE

Dalić mijenja: Ovo je vjerojatni sastav Hrvatske protiv Poljske

Plus+ Luka Sučić u dresu Real Sociedada igra vrhunski, ali u reprezentativnom se dresu još mora prilagoditi. Dozu živosti unijet će Martin Baturina, a na poziciju koju je držao Mario Pašalić ulazi mladi 'modri'