Obavijesti

Sport

Komentari 36

Razdvajali ih suigrači: Brozović se umalo potukao s Lukakuom!

Razdvajali ih suigrači: Brozović se umalo potukao s Lukakuom!
1

Lukaku je u svlačionici počeo svoj monolog referirajući se na utakmicu i tražeći od svojih suigrača da budu još više napadački nastrojeni te da slijede trenerove upute. To se, pak, nije svidjelo Brozoviću

VIDEO

Nova sezona Lige prvaka počela je u utorak velikim iznenađenjem. Inter je na svom terenu uzeo tek bod protiv praške Slavije (1-1), štoviše, zabio za remi tek u sudačkoj nadoknadi. 

Pokretanje videa...

00:05

Pokvario je milanski klub odličan ulazak u sezoni s ovim neočekivanim kiksom koji bi ga mogao skupo koštati budući da ga tek čekaju susreti s Barcelonom i Borussijom Dortmund.

Živci su među interovcima radili i nakon završetka utakmice sa Slavijom. Talijanska Gazzeta otkrila je da se u svlačionici dogodio sukob između Marcela Brozovića i Romelua Lukakua i da je verbalni sukob skoro prerastao u fizički.

- Lukaku je u svlačionici počeo svoj monolog referirajući se na utakmicu i tražeći od svojih suigrača da budu još više napadački nastrojeni te da slijede trenerove upute. To se nije svidjelo Brozoviću koji je između redova vidio da Lukaku cilja i njega, pa su se porječkali, a skoro je došlo i do fizičkog sukoba. Na vrijeme su ih rastavili suigrači - pisala je Gazzetta.

Conte prihvaća odgovornost

Imat će, dakle, i Conte puno posla ne samo na treningu, nego i u svlačionici jer najmanje što trener želi jesu niske strasti među igračima.

- Moramo biti razočarani. Igrali smo loše, nismo pokazali nogomet koji mi želimo inače igrati. Nisam se pripremio kao što sam trebao, ni prije ni za vrijeme utakmice. Možda je problem u prekratkom vremenu za pripremu - govorio je Conte.

- Mislim da je Slavia bila bolja od nas u svim segmentima. Presing, intenzitet, rješavanje utakmice. Još je dug put pred nama u kojem moramo stvoriti stabilnost kada dođu teške situacije. No ponavljam, prvi sam kriv ja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 36

VIDEO

Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'
DIV MEKA SRCA

Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'

Jučer sam na cesti ispred kuće na Borčecu našao ovu mrvicu kako izbezumljeno luta. Mješanac pinča vjerojatno. Nahranio sam je i odveo kod veterinara, ali čip nema, započeo je priču legendarni Mirko Filipović
Problemi u Realu: Ancelotti se sukobio sa sinom zbog Modrića
PIŠU ŠPANJOLCI

Problemi u Realu: Ancelotti se sukobio sa sinom zbog Modrića

Luka Modrić je, uz Danija Carvajala, jedini igrač koji je s Realom osvojio šest naslova Lige prvaka, što Carlo Ancelotti iznimno cijeni, a kapetana vidi i kao mentora ostalim igračima