Rakitić se oglasio nakon kiksa Hrvatske i iznenadio mnoge... | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 28

Rakitić se oglasio nakon kiksa Hrvatske i iznenadio mnoge...

Rakitić se oglasio nakon kiksa Hrvatske i iznenadio mnoge...

Dobio sam nekoliko poziva da budem komentator u studiju. Iskreno, iz HNS-a me nitko nije zvao. Pitao sam i za ulaznice, ali nisam došao do njih, rekao je razočarani Rakitić uoči početka Eura

VIDEO

Ivan Rakitić (36) se prije četiri godine umirovio iz hrvatske reprezentacije. Mnoge je šokirala njegova odluka, pogotovo jer je imao 32 godine i pred njim je bilo još nekoliko vrhunskih sezona u nogama. Upravo je on bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje svjetskog srebra u Rusiji. Posljednjih godina često smo zazivali njegov povratak, čak je i on sam potvrdio kako se spreman vratiti ako to od njega zatraži Zlatko Dalić, ali to se nije dogodilo.

Pokretanje videa...

Hrvatska - Albanija 2-2 00:57

Raketa je od tada najveći navijač "vatrenih". Često se oglašava i podržava naše reprezentativce. To je napravio nakon teškog poraza od Španjolske kada je Luki Modriću i ostalim suigračima poručio da vjeruje u njih, no Hrvatska je kiksala protiv Albanije (2-2) i dovela se u tešku situaciju što se tiče prolaska u osminu finala.

So?i: Navija?i uo?i utakmice Rusija - Hrvatska

Kako smo igrali, mnogi bi dali sve da je i Rakitić na raspolaganju izborniku. Vjerujemo kako je i njemu došlo da utrči na travnjak, a ne da mora svu tu dramu proživljavati pred televizorom. Ipak, dok je nakon Španjolske motivirao naše igrače, ovaj put je bivši hrvatski reprezentativac podijelio objavu kojom je iznenadio mnoge:

- Najbolji nogometaš u povijesti Hrvatske - bila je objava jednog korisnika Twittera koji je objavio Rakitićevu fotografiju. On je to podijelio sa svima i zbunio pratitelje. Što je htio ovime poručiti i kome poruku poslati?

Raketa je od siječnja ove godine u saudijskom Al-Shababu gdje uživa. Sezona je gotova pa se zaputio na godišnji odmor sa svojom obitelji. Zarađuje deset milijuna eura i zadužen je za promociju tamošnjeg nogometa, ali sudeći po njegovim izjavama uoči Eura, zaboljelo ga je što ga se nitko iz HNS-a nije sjetio uoči prvenstva. 

-  Dobio sam nekoliko poziva da budem komentator u studiju. Iskreno, iz HNS-a me nitko nije zvao. Pitao sam i za ulaznice, ali nisam došao do njih, pa ću morati na druge načine do njih. Nisam stigao preko naših. Za grupnu fazu još ću biti na odmoru, a kasnije bih mogao otići do Njemačke - rekao je on u intervjuu za Tportal.

Francuska nogometna reprezentacija je Svjetski prvak u nogometu

Raketa tako nije prisustvovao utakmicama protiv Španjolske i Albanije. Najavio je dolazak na susrete eliminacijske faze, ali obzirom kako igramo, pitanje je hoćemo li mi tamo uopće biti. Za to nam je prvo potrebna pobjeda protiv Italije u posljednjem kolu, a možda nam ni to ne bude dovoljno za plasman dalje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 28

VIDEO

Transferi UŽIVO: Dinamo dovodi golmana iz druge francuske lige
PRATITE UŽIVO

Transferi UŽIVO: Dinamo dovodi golmana iz druge francuske lige

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu, Hrvatska lovi prvi polufinale na europskim prvenstvima u povijesti
VIDEO 'Vatreni' se vratili s Eura, pozdravile ih stotine navijača! 'Nismo se nadali da će doći tu'
DOBRODOŠLI!

VIDEO 'Vatreni' se vratili s Eura, pozdravile ih stotine navijača! 'Nismo se nadali da će doći tu'

Nakon što su ispali s Europskog prvenstva, naši nogometni reprezentativci nisu gubili vrijeme. Već sljedećeg dana krenuli su doma