Rakitić o nastupu 'vatrenih', Modrićevoj odluci i dolasku u Hajduk: Znam da sve to zanima | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 23

Rakitić o nastupu 'vatrenih', Modrićevoj odluci i dolasku u Hajduk: Znam da sve to zanima

Rakitić o nastupu 'vatrenih', Modrićevoj odluci i dolasku u Hajduk: Znam da sve to zanima

Hrvatska je bila jako dobra. OK, protiv Španjolske smo izgubili 3-0, ali imali smo prilika, rekao je Raketa, koji je pristao doći u Hajduk i želi opet zaigrati s Perišićem, ali mora riješiti situaciju sa saudijskim klubom

VIDEO

Ivan Rakitić (36) je ove zime napustio Španjolsku nakon 13 godina i potpisao za saudijski Al-Shabab. Kazao je kako ga je privukao veliki napredak nogometa u toj domovini, ali sigurno i deset milijuna eura koje će mu godišnje sjesti na račun. Ipak, život u toj zemlji očito ga nije toliko oduševio pa se poželio vratiti u Europu. A zaintrigirao ga je poziv Hajduka!

Pokretanje videa...

Trening Hajduka 00:36

Kako smo pisali, Splićani su sve dogovorili s bivšim "vatrenim", on je pristao doći i želi opet zaigrati s Ivanom Perišićem pa i pokušati s klubom osvojiti naslov, ali prvo mora razriješiti situaciju sa saudijskim klubom. Ostalo mu je godinu dana ugovora, a ako želi na Poljud, morat će se odreći novca kojeg su mu zagarantirali po dolasku. A pitanju je ogromna cifra. 

Dok se cijela situacija mora iskristalizirati, Raketa uživa na odmoru s obitelji. Plan mu je bio doći u Njemačku i podržati Hrvatsku u eliminacijskoj fazi Europskog prvenstva, ali naša reprezentacija ispala je već u skupini. 

- Hrvatska je, generalno gledano, bila jako dobra. OK, protiv Španjolske smo izgubili 3-0, ali imali smo i mi prilika za gol. Istina, to nije bila naša najbolja utakmica, ali rezultat definitivno nije mjerilo prikazanog. Španjolci su rano poveli, a onda je to dodatno opterećenje. U skupini smo jedino mi doveli Španjolce u probleme. Potom smo primili golove u 95. i 98. minuti, čime smo ostali bez četiri boda. Da smo ih imali šest, sada bismo se veselili osmini finala. Imam dojam da nam je sve ono što smo prošlih godina dobivali sada netko oduzeo. I ovo razočarenje zapravo je potvrda toga što sam govorio ranije, odnosno da je Hrvatska nogometna velesila. Jer da nije, onda ne bismo sada toliko žalili i tugovali. Zato i jest ovo ovako bolno. No, bez obzira na sve, puno toga dobroga su napravili. Ponosan sam na svoje "vatrene", izbornika Dalića. A posebno na Luku Modrića - rekao je Rakitić u intervjuu za Tportal. 

Split: Slavlje na Poljudu nakon što je Hrvatska pobjedila Mađarsku s velikih 3:0

Kao i svi hrvatski navijači, nada se kako će Luka Modrić nastaviti igrati za reprezentaciju, a navijači Hajduk ne mogu dočekati da Raketu vide u 'bilom' dresu. 

- Ako me budu zvali, onda ću sjesti s kumom, ispeći dobar roštilj i razgovarati o tome. Porazgovarat ćemo i vidjeti - rekao je Rakitić u nedavnom intervjuu za Tportal, ali ovaj put kada su se povukli konkretni potezi, ostao je zakopčan do grla. Očito se nešto ozbiljno kuha...

- Znam da sve zanima, ali sada sam na odmoru i nemam zasad ništa reći na tu temu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 23

VIDEO

UŽIVO Transferi: Ajax se rješava Šutala? Ključni čovjek na putu do naslova produžio s Dinamom
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Ajax se rješava Šutala? Ključni čovjek na putu do naslova produžio s Dinamom

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga