Obavijesti

Sport

Komentari 36

Rakitić: Nisu me zvali iz HNS-a, nisam dobio ni ulaznice za Euro. Hajduk? Porazgovarat ćemo...

Rakitić: Nisu me zvali iz HNS-a, nisam dobio ni ulaznice za Euro. Hajduk? Porazgovarat ćemo...

Dobio sam nekoliko poziva da budem komentator u studiju, a do ulaznica ću morati nekim drugim putem, rekao je bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić

VIDEO

Ivan Rakitić (36) je ove zime napustio Španjolsku nakon 13 godina i potpisao za saudijski Al-Shabab. Kazao je kako ga je privukao veliki napredak nogometa u toj domovini, ali sigurno i deset milijuna eura koje će mu godišnje sjesti na račun. I nije tamo došao samo igrati nogomet već će promovirati program vlade Saudijske Arabije prema kojem bi ta naftom bogata zemlja do 2030. godine diverzificirala svoje gospodarstvo te unaprijedila društvo socijalnim i kulturnim sadržajima.

Pokretanje videa...

Trening 'Vatrenih' u Rijeci 02:04

Bivši hrvatski reprezentativac uživa s obitelji u Saudijskoj Arabiji. Sezona je gotova pa je već sada počeo godišnji odmor. Otišao je u reprezentativnu mirovinu u listopadu 2020., ali i dalje pozorno prati sve što se događa s 'vatrenima', kao što će i skorašnje Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Plan mu je doći na prvenstvo, ali nitko iz HNS-a nije mu se javio.

- Dobio sam nekoliko poziva da budem komentator u studiju. Iskreno, iz HNS-a me nitko nije zvao. Pitao sam i za ulaznice, ali nisam došao do njih, pa ću morati na druge načine do njih. Nisam stigao preko naših. Za grupnu fazu još ću biti na odmoru, a kasnije bih mogao otići do Njemačke - rekao je Rakitić u intervjuu za Tportal.

Moskva: Perišić izjednačio na 1:1 protiv Engleske u polufinalu SP-a

Ivan Perišić teško se ozlijedio krajem rujna prošle godine, ali uspio se oporaviti na vrijeme i bit će spreman za Euro. Raketa smatra kako je povratak u Hajduk bio fantastičan potez. 

- Što se Perišića tiče, treba mu čestitati na tome što se brzo vratio nakon teške ozljede. I to je najbolji pokazatelj kakav je Ivan profesionalac. I koliko je pametno odlučio što je došao u Hajduk, gdje je mirno odrađivao pripreme. Čestitam i Hajduku koji mu se stavio na dispoziciju i bio uz njega. Svi mi znamo Ivana, on će iz utakmice u utakmicu biti jači, imati sve više samopouzdanja. O kvaliteti nemamo što uopće pričati. Bitno je samo da uhvati ritam.

A kad smo već kod Perišića i Hajduka... Rakitićev kum i najbolji prijatelj Marko Bralić Keto ga već godinama nagovara da potpiše za splitski klub. Pa ima li šanse?

- Ha, ha... Ako me budu zvali, onda ću sjesti s kumom, ispeći dobar roštilj i razgovarati o tome. Porazgovarat ćemo i vidjeti što i kako.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 36

VIDEO

VIDEO Svijet se divi majstoriji Gvardiola! City do preokreta, Liverpool teško kiksao kod kuće
KAKVA PREDSTAVA

VIDEO Svijet se divi majstoriji Gvardiola! City do preokreta, Liverpool teško kiksao kod kuće

Igrao je samo drugo poluvrijeme, no njegovim ulaskom u potpunosti se promijenio Cityjev način igre. 'Građani' su zagospodarili travnjakom, a Joško je briljirao
Attenzione! Gattuso je počastio igrače i stožer s iPhoneima! Za to je dao oko 40 tisuća eura
NAKON POBJEDE U DERBIJU

Attenzione! Gattuso je počastio igrače i stožer s iPhoneima! Za to je dao oko 40 tisuća eura

Trener Hajduka iskeširat će 40.000 eura i počastiti sve igrače i članove stožera novim mobitelima, kao nagradu za dobru igru i pobjedu u derbiju