Prvakinja u bodybuildingu (36) iz Brazila umrla od upale pluća | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 10

Prvakinja u bodybuildingu (36) iz Brazila umrla od upale pluća

Prvakinja u bodybuildingu (36)  iz Brazila umrla od upale pluća
4

Plućna embolija može biti uzrokovana dizanjem utega i teškom tjelovježbom, ali organizatori su izjavili da je u Cíntijinom slučaju bila posljedica nedavne upale pluća

VIDEO

Prvakinja u bodybuildingu, Cíntia Goldani, tragično je preminula u dobi od samo 36 godina zbog krvnog ugruška, samo nekoliko dana prije nego što je trebala sudjelovati na prestižnom natjecanju. Cíntia je preminula u srijedu uslijed plućne embolije.

- S velikom boli i tugom, ovim putem vas obavještavamo o smrti profesionalne sportašice Cíntije Goldani zbog komplikacija uzrokovanih upalom pluća  - stoji u priopćenju Musclecontest Internationala.

Plućna embolija može biti uzrokovana dizanjem utega i teškom tjelovježbom, ali organizatori su izjavili da je u Cíntijinom slučaju bila posljedica nedavne upale pluća.

Goldani je svoju profesionalnu karijeru započela tek 2021. i trebala je prisustvovati jednom od najvećih brazilskih bodybuilding događaja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO

UŽIVO Transferi: Ajax se rješava Šutala? Ključni čovjek na putu do naslova produžio s Dinamom
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Ajax se rješava Šutala? Ključni čovjek na putu do naslova produžio s Dinamom

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga