Obavijesti

Sport

Komentari 5

Protiv 'Dream Teama' niti pravi Tomas ne bi pomogao

Protiv 'Dream Teama' niti pravi Tomas ne bi pomogao
1

Košarkaši Cibone izgubili su u Draženovu domu od Barcelone 80-66 u sedmom kolu Eurolige. Kod domaćina najefikasniji je bio Gordon s 19 koševa

VIDEO

Ako su neki i govorili da vjeruju u pobjedu nad euroligaškim "Dream Teamom", većina igrača Cibone na terenu nije djelovala tako. Uglavnom su izgledali kao da žele izbjeći katastrofu sličnoj onoj protiv Siene i u tome su uspjeli.
Pomogli su Barceloni donekle i suci s nekoliko nerazumljivih odluka, ali i bez njih gosti bi se prošetali Draženovim domom. Najveći uspjeh cibosa zapravo je bilo to što su natjerali trenera Pascuala da minutu i pol prije kraja pozove time-out kako slučajno ne bi bilo uzbudljive završnice.
Kataloncima je prioritet bio zaustaviti Marka Tomasa, a to su baš savršeno napravili. Najbolji strijelac Cibone nije imao niti jedan otvoreni šut, uglavnom je morao tražiti slobodne suigrače. Tako je podijelio šest asistencija, ali i ostao na mizerna tri poena.
- Super sam se osjećao, ali eto, kolektivno su me zaustavili. Cijela je obrana bila na meni. Ništa si ne zamjeram, igrao sam sa 100 posto svojih mogućnosti, ali nisam našao način za doći do šuta, osim onih nekoliko iz očaja – rekao je Marko, te se požalio da je prvi put u klubu u kojem nitko osim njega ne može kreirati igru.
- Onda je stvarno teško kad naiđeš na ovakvu obranu.
Cibona sad treba najmanje dvije pobjede iz posljednje tri utakmice želi li u Top 16. Već u srijedu u Zagreb dolaze Giriček i Fenerbahçe Ülker.
- Ovakvom igrom i pristupom pobjeđujemo Fener – najavio je Tomas.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne