Obavijesti

Sport

Komentari 5

Prosinečki nastavio crni niz: Crna Gora se raspala u dvije minute, Francuzi bolji od Belgije

Prosinečki nastavio crni niz: Crna Gora se raspala u dvije minute, Francuzi bolji od Belgije

U Ligi B Slovenija je s s tri gola Benjamina Šeška u Ljubljani svladala Kazahstan s 3-0, dok je u istoj skupini u Oslu Norveška s 2-1 svladala Austriju

VIDEO

U dvoboju 2. kola A skupine Lige nacija Francuska je u Lyonu svladala Belgiju s 2-0, dok je Italija na neutralnome terenu u Mađarskoj svladala Izrael s 2-1.

Francuzi su isprali neugodan domaći poraz protiv Italije prije par dana, te su golovima Randala Kolo Muanija (26) i Ousmanea Dembelea (57) svladali Belgijance u velikoj borbi za ostanak u elitnoj skupini. Kod Francuza utakmicu nisu započeli Mbappe i Griezmann.

 Italija je prva u grupi sa šest bodova, Francuska i Belgija imaju po tri, a Izrael je bez bodova. U narednom kolu, Francuska će gostovati u Mađarskoj protiv Izraela, dok će Italija dočekati Belgiju.

Nations League - League A - Group 2 - France v Belgium

U Budimpešti su Talijani svladali Izrael s 2-1 i došli do druge pobjede u skupini. Davide Frattesi (38) i Moise Kean (62) donijeli su pobjedu Talijanima, dok je Abu Fani (90) dalekometnim projektilom dao počasni gol za Izraelce. 

U Ligi B Slovenija je s s tri gola Benjamina Šeška u Ljubljani svladala Kazahstan s 3-0, dok je u istoj skupini u Oslu Norveška s 2-1 svladala Austriju golom Erlinga Hallanda u 80. minuti. Crna Gora, koju vodi Robert Prosinečki, primila je u prve tri minute dva gola od Velšana u Podgorici i izgubila s 2-1. Crnoj Gori je to četvrti poraz u nizu i drugi u novom izdanju Lige nacija. U prvom kolu izgubila je od Islanda. U drugom susretu skupine Turska je kod kuće svladala Island s 3-1.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO